Κική Μακρή για αναζήτηση εργατικού δυναμικού από το hotspot της Κω

7
6270

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή με το ΚΚΕ, Κικής Μακρή

7/4/23

Η αναζήτηση εργατικού δυναμικού από το hotspot της Κω από επαγγελματίες του τουρισμού – επισιτισμού αναδεικνύει την άλλη πλευρά της εκμετάλλευσης και της εργαλειοποίησης των κατατρεγμένων προσφύγων και μεταναστών. Οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αφού έστησαν τα στρατόπεδα εγκλωβισμού προσφύγων και μεταναστών της ΕΕ, τώρα τους παραδίδουν ως φτηνό εργατικό δυναμικό – οι περισσότεροι χωρίς δικαιώματα. Στήνουν σύγχρονα σκλαβοπάζαρα και μάλιστα με τη βούλα της Ύπατης Αρμοστείας για τους πρόσφυγες. Δε πέφτουμε από τα σύννεφα πρόκειται για μια απάνθρωπη πρακτική που τη ζούμε άτυπα τα τελευταία χρόνια. Τώρα γίνεται κι επίσημα. Έτσι άλλωστε κάνουν και με τις διακρατικές συμφωνίες εργατικού δυναμικού.

Κυβέρνηση και επιχειρηματικοί όμιλοι αν θέλουν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη χεριών να εφαρμόσουν υποχρεωτικά τις κλαδικές συμβάσεις εργασίας, να δοθούν γενναίες αυξήσεις στους μισθούς πάνω από τον πληθωρισμό, να εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και διαμονής για έλληνες και πρόσφυγες – μετανάστες εργαζόμενους και όχι να αξιοποιηθούν οι κατατρεγμένοι για να ρίξουν κι άλλο μισθούς και μεροκάματα. Να κλείσουν τώρα τα κέντρα φυλακές της ΕΕ στα νησιά μας. Να δοθεί άσυλο σε όσους επιθυμούν να μείνουν στην Ελλάδα με πλήρη δικαιώματα και ταξιδιωτικά έγγραφα σε όσους θέλουν να πάνε σε άλλες χώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρω σας χαλάει να βρίσκει ο κόσμος δουλειά.Δεν θα έχετε πελατεία επαγγελματίες κομματάρχες.Μακριά από τους εργαζόμενους .Αποτελείτε το δούρειος ίππο των μεγάλων συμφερόντων στην Ελλάδα.Αυτό είναι το ΚΚΕ.Πάντα ενάντια στους εργαζόμενους ,τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα.Μακριά.Όλα τα υπέρ για τους εργαζόμενους έχουν έρθει από τη Δύση και την ΕΕ.Τι ακριβώς έχει κερδίσει ο εργαζόμενος από το ΚΚΕ ;Εδώ φτάσατε στη Γαλλία ο Κουτσουμπας να μιλάει και δίπλα μιλούσε σε συγκέντρωση οπαδός της Λεπέν.Δείξατε τα Γαλικία του αλλά δεν μας είπατε μαζί με ποιους αγωνιζόταν;

  2. Γνωστο 5αστερο ξενοδοχείο αναζητά υπαλληλικο προσωπικό. Προσφέρονται 250€ το μηνα + φαγητό + διαμονη σε 8κλινα δωμάτια. Ωραριο εργασιας 05:30 ως 23:30. Στειλτε βιογραφικό στο Mitsotakis and Friends, Λεωφόρος Απαρτχάιντ 786, 85300. Κως. Ή με Email στο [email protected]

  3. για πειτε μας πόσους λαθρομετανάστες έχετε βοηθήσει; Πόσους φιλοξενήσατε στην σπιταρώνες σας; Σε πόσους δώσατε φαγητό; Σε πόσους ρούχα; Σε πόσους δουλειά στον κήπο για να πάρουν έστω και ένα μεροκάματο; Τι ;;; σε κανέναν ;; Ήμουν σίγουρος για αυτό. Κουμμούνα μόνο στη θεωρία , από πράξη…… ότι βάλει η τσέπη μας. Η λαθρολάγνα ιδεολογία σας εκεί στο ΚΚΕ του Σταλιν είναι κατά των Ελλήνων. Είστε ανθέλληνες και άθεοι όπως φυσικά εσείς δηλώνετε. Για αυτό κάνε μας την χάρη και μπέείτε στο κλουβί. Αααα…. καί για να μην ξεχνιόμαστε, Ούστ κουμμούνια !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ