Θλίψη και συγκίνηση στη Ρόδο: Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Χατζησάββας σε ηλικία 54 ετών

0
4946

Σε ηλικία 54 ετών έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο Μανώλης Χατζησάββας από το Παραδείσι, έπειτα από σκληρή αλλά άνιση μάχη που έδωσε σε νοσοκομείο των Αθηνών και στη Ρόδο εξαιτίας σοβαρού προβλήματος υγείας που παρουσίασε.

Ο Μανώλης Χατζησάββας, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, με πράο χαρακτήρα και συμπεριφορά, άνθρωπος της παρέας, της συνεισφοράς και πάνω απ όλα ένας ενεργός πολίτης που νοιάζονταν για το χωριό και τους συνανθρώπους του.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος, τους συγγενείς, τους φίλους και τους συγχωριανούς του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Παρασκευή 7 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παραδεισίου στις 15:30 .

Πριν από λίγο, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Κλεάνθης Παραδεισίου, αναφέροντας τα εξής:

«Η οικογένεια του ΑΕΣ Κλεάνθη Παραδεισίου θρηνεί για το χαμό ενός δικού του ανθρώπου, του Μανώλη Χατζησάββα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη για τη ζωή του. Ο Μανώλης ήταν αγαπητός σε όλο το χωριό και ξεχώριζε για το χιούμορ του άλλα και για την μεγάλη του καρδιά. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της ομάδας μας σε πολλά πόστα ενώ πάντα ήταν ενεργός στους Συλλόγους του χωριού μας. Το Παραδείσι πενθεί για το χαμό του Μανώλη, αλλά πάντα θα τον έχει στο μυαλό του με αγάπη και καλή διάθεση. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι, φίλε Μανώλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Στο ερχόμενο ματς με τον ΑΟ Σύμης θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή ενώ η ομάδα μας θα φορέσει μαύρα περιβραχιόνια ως ελάχιστο φόρο τιμής.»

 

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ