Κάλυμνος: Εκοιμήθη ο ιερέας π. Ιωακείμ Μεϊμάρης

0
1775

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 το απόγευμα ,στο Γενικό Νοσοκομείο των Αθηνών ‘ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” ο ιερέας π. Ιωάκειμ Μεϊμάρης σε ηλικία 89 ετών.

Ο εκλιπών είχε διακομιστεί από το Νοσοκομείο Καλύμνου στην Αθήνα λόγω εκτεταμένων εγκαυμάτων που υπέστη από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην οικία του στην περιοχή του Αγίου Θεολόγου ,πριν 8 ημέρες, στις 26 Μαρτίου 2023.

Για περισσότερα από 50 χρόνια διακόνησε ως Εφημέριος στον ιερό Ναό της Αναστάσεως Πόθιας Καλύμνου.

Έχαιρε της αγάπης και του σεβασμού των Ενοριτών και των Ενοριτισσών κάτι που ανταπέδιδε με το λόγο και τις πράξεις του και γαλήνευε, παρηγορούσε, εμψύχωνε. Ευλαβής, ενάρετος, χαμηλών τόνων, υπηρέτησε ΠΑΝΑΞΙΑ την Ιεροσύνη. Τον χαρακτήριζε έντονα η βαθύτατη πίστη του στον Θεό και η αγάπη και αφοσίωση του προς την Αγία μας Εκκλησία.

Δημιούργησε με την Πρεσβυτέρα, μία πολύτεκνη όμορφη οικογένεια με 4 εξαιρετικά παιδιά, τον Μανώλη, τον Μιχάλη, τον Ισίδωρο και τη Νομική. Είχε και 11 εγγόνια.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Πρεσβυτέρα, στα παιδιά , στα εγγόνια του εκλιπόντος.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ