Ι.Παππάς: Παράταση λειτουργίας των Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων σε Ρόδο και Κω για εθνικούς και τοπικούς λόγους

8
5538

Έπειτα από επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, ζήτησε την παράταση λειτουργίας των Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων σε Ρόδο και Κω, επικαλούμενος εθνικούς αλλά και τοπικούς λόγους.

Η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε την  παράταση τους, γεγονός που χαροποίησε και γέμισε με υπερηφάνεια όλους τους Δωδεκανήσιους.

Τέλος, ο κ. Παππάς ευχαρίστησε θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την άμεση και αποτελεσματική συμβολή της.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. https://www.youtube.com/watch?v=yAz5UvD2_o8
    Όταν ρίχνεις πρόστιμο 22000 ευρώ στα Lidl με έσοδα 2 δισ ευρώ,ενώ η Κτηματική,η Εφορία,η ΣΔΟΕ,τα Λιμεναρχεία, η Τροχαία έχουν καταντήσει αποθήκες χρέους χιλιάδες ανθρώπους.

  2. Δυστυχώς επιλογές όπως ο διοικητής του νοσοκομείου προερχόμενος από άλλο χώρο έχει χρεωθεί σε εσένα.Δυστυχως επιλογή όπως του διοικητή του hot spot προερχόμενου από άλλο χώρο έχει χρεωθεί σε εσένα.Το επιτελείο του γραφείου σου δεν εξυπηρετεί τους Κωους.Φανηκε ότι η κουμπαρια υπερίσχυσε του κομματικού οφέλους..Αυτα θα τα βρεις μπροστά σου στις επερχόμενες εκλογές.

  3. Δλδ επειδή θα έχουμε το κέντρο νεοσυλλέκτων θα βοηθήσει !!!!!!!!
    Πλάκα μας κάνετε όλοι σας.
    Τουλάχιστον ο κύριος Υψηλάντης βοήθησε να έρθει το τμήμα μεταπτυχιακού.

  4. Για DJ στο εκπτωτικό χωριό σε βλέπω, παρά για βουλευτή στην επόμενη Βουλή.Την τσικνοπέμπτη καλά τα πήγες στην κονσόλα.Η Κως όμως ψηφίζει και εσύ την έχεις γραμμένη, όπως και ο πρώην υφυπουργός…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ