Ρόδος: Δεν άντεξε και υπέκυψε στο νοσοκομείο η 52χρονη γυναίκα που κατέρρευσε ΞΑΦΝΙΚΑ στο δρόμο!

0
400

Σκληρή αλλά άνιση ήταν η μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο της Ρόδου μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές το τελευταίο δεκαήμερο η 52χρονη Αναστασία Ορφανού, η οποία το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου έχασε τις αισθήσεις της και σωριάστηκε στο δρόμο, επί της οδού Σεφέρη.

Κάτοικος της περιοχής που είδε το περιστατικό, ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου μετέβησαν σε σημείο σε ελάχιστα λεπτά, καταφέρνοντας έτσι να επαναφέρουν στη ζωή την 52χρονη γυναίκα την οποία και μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί, διέγνωσαν οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Δυστυχώς όμως, 52χρονη συμπολίτισσά μας δεν άντεξε και κατέληξε την Τρίτη στις 6 το απόγευμα.

Μιλώντας στη «Ρ» φιλικό της πρόσωπο, ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους βοήθησαν στη νοσηλεία της 52χρονης και ιδιαίτερα τον συμπολίτη μας κο Βάϊο Καραδημήτρη, ο οποίος ήταν εκείνος που κινήθηκε γρήγορα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

«Δυστυχώς δεν άντεξε» είπε στη Ροδιακή η φίλη της, ζητώντας να δημοσιοποιήσουμε το περιστατικό. Η ίδια υποστήριξε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υφίστατο μεγάλη πίεση από το εργασιακό της περιβάλλον και ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη και ανήσυχη.

πηγή: https://www.rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ