Κατερίνα Γαβαλά: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Εργατικού κέντρου Ρόδου για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους

1
2491

Σε μια συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Παναγιώτη Εγγλέζο και τον Γραμματέα κ. Γιώργο Φρατζολάκη για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους βρέθηκε σήμερα η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω και Αναπληρώτρια Γραμματεας Τομέα Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-Κιναλ κ. Κατερίνα Γαβαλά.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν θέματα που προβληματίζουν έντονα τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, αφού υπάρχει μεγάλη ανάγκη μετά την πανδημία να βάλουμε ξανά στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η επέκταση του επιδόματος ανεργίας για δυο μήνες τουλάχιστον, η επαναφορά της τριετούς μισθολογικής αναβάθμισης, η ζωτικής σημασίας κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης όπως και

καθολική εφαρμογή της σύμβασης εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων πέρα από την

υποστελέχωση των νοσοκομείων ήταν θέματα που απασχόλησαν σε βάθος κατά την σύσκεψη.

Υπερκομματικές, συντονισμένες και γενναίες ενέργειες από τους κυβερνητικά υπεύθυνους, σε συνεργασία με τα θεσμικά όργανα των εργαζόμενων, κρίνονται απαραίτητες χωρίς ψευτοκομματικά διλήμματα, παρωπίδες και συμπλέγματα του παρελθόντος ώστε να δίνονται δυνατότητες σε όλους τους εργαζόμενους και να εξασφαλίζεται η κοινωνική συνοχή και η ευημερία στα νησιά μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ