Κως: Συνελήφθη 58χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 22χρονης υπαλλήλου σε κατάστημα

13
33339

Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 22χρονης κατηγορείται 58χρονος που συνελήφθη, μετά από καταγγελία, στην Κω.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε σε κατάστημα όπου εργάζεται η κοπέλα πριν από δύο ημέρες (στις 8 Δεκεμβρίου) και μετά την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία χθες το πρωί συνελήφθη ο 58χρονος.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, ο 58χρονος πήγε στο κατάστημα που εργάζεται η 22χρονη και εκεί άρχισε να συμπεριφέρεται με τρόπο τέτοιο που προσέβαλλε την γενετήσια αξιοπρέπεια της. Η κοπέλα κατάφερε τελικά να απομακρύνει από το μαγαζί τον 58χρονο και στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία σε βάρος του, με αποτέλεσμα χθες το πρωί να εντοπιστεί, να συλληφθεί και να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία σε βάρος του.

Πηγή: rodiaki.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά . Είναι απαράδεκτο που ακόμα κατέχει την θέση που κατέχει και παρενοχλεί κ εκεί κόσμο. Όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν μιλάει . Αξίζουν συγχαρητήρια στην κοπέλα που βρήκε το σθένος και τον κατήγγειλε , βέβαια δεν θα γίνει και πάλι τίποτα !

    • Κλασικός Ελληναρας.Τον καλύπτουν;Εχεθς στοιχεία η τα φαντάζεσαι;Η κοπέλα είχε το θέμα έκανε τι καταγγελεια και ανάλογα θα έχει τις συνέπειες ο τύπος.Εσυ τι λες;Κάποιος αστυνομικός παραβίασε τον όρκο του και τον κάλυψε;Θα μας τον πεις η το έχεις μυστικό;Επιτέλους γίνεται άνθρωποι με σεβασμό στον εαυτό σας.Κάνε καταγγελεια.Δεν θα καλύψουν κανένα εγκληματία .Είμαστε όλοι υπευθηνοι για την κοινωνία μας.Κάνε κάτι αν ξέρεις η σκάσε.

  2. Και μόνο που καταγγέλθηκε αυτή την φορά είναι πρόοδος.Οι προηγούμενες είτε δεν καταγγέλθηκαν, είτε μετά την καταγγελία στον τότε ……….. μπήκαν στο συρτάρι……….Μιληστε τώρα, ποτέ δεν είναι αργά.Ισως προλάβουμε κάτι. Η δικαιοσύνη λένε είναι τυφλή αλλά η κοινωνική κατακραυγή είναι η καλύτερη ποινή.Μιληστε….

  3. Βρωμισε και το νησακι μας γραψτε τι θεσει κατεχει να βαθαίνει ο κοσμος.Οταν φανερωνονται ολοι αυτοι μπορει και να σηκωθουν να φυγουν αφου δεν υπαρχει νομος μηπως με ετσι τους διώξουμε

  4. Αφού δεν είναι πρώτη φορά και το ξέρεις γιατί δεν μιλούσες;;αλλά ανώνυμα καλά είναι τα λόγια,για πες μας και ποιος είναι..

    • Θα μάθεις και ποιος είναι, και πόσες έχει παρενοχλησει τόσα χρόνια, και ποια ντόπια καλόπαιδα τον κάλυπταν. Ελπίζω να είναι και φίλοι σου για να τσούξει.

  5. Ονοματεπώνυμο δεν έχει ;; Πρέπει να μιλάμε!!!!Αυτα τα αποβρασματα δεν πρέπει να κυκλοφορούν πουθενά,αυτό έλειπε να τον αφήσουν και ελεύθερο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ