Για την προσεχή Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου Κω

5
6283

Για την προσεχή Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου αναβάλλεται, λόγω επικείμενων καταιγίδων σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με την μετεωρολογική πρόγνωση, η προγραμματισμένη εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και η συναυλία με Κώους καλλιτέχνες, στην πόλη της Κω.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα, με το ίδιο περιεχόμενο.

Στην Ακτή Κουντουριώτη, στις 18.30, όπου θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με Κώους καλλιτέχνες σε πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.

Παράλληλα, θα παραμείνει κλειστός στην κυκλοφορία οχημάτων ο δρόμος του λιμανιού, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 23.00, από τη συμβολή της Ακτής Κουντουριώτη με την Ακτή Μιαούλη στο ύψος του Επαρχείου.

Για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων θα γίνει παράλληλα αλλαγή πορείας της κίνησης οχημάτων, από την συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου Β΄ με Κοραή (στο ύψος του BELLA VISTA καφέ) και Ιπποκράτους με Ακτή Μιαούλη (στο ύψος του ξενοδοχείου Gelsomino).

Η κυκλοφορία θα διακοπεί το προαναφερόμενο διάστημα για την προετοιμασία της εκδήλωσης και την ασφαλή παρουσία των πολιτών στην Ακτή Κουντουριώτη, κατά τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Για την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων προς το επιβατικό λιμάνι, κατά την άφιξη του πλοίου της ακτοπλοϊας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα πιο φτωχά Χριστούγεννα,κακη επιλογή το δεντρο στο λιμανι και μακρια απο το εμπορικο κεντρο της πολης. Εικονα τριτοκοσμικη,σιντριβανι και γλυπτο ιπποκρατη σκοτεινά, αυτοκίνητα κάμπινγκ απεναντι απο το δημαρχειο,ο δημαρχος στο κοσμο του.

    • Οι παρελάσεις σε όλα τα Νησιά γίνονται στα λιμάνια, έστω και αν οι πρωτεύουσες κάποιων είναι στα χωριά.
      Η ρίψη του Σταυρού γίνεται στο Λιμάνι και όχι έξω απ το Τζαμί, Οι επισκέπτες δένουν στην Μαρίνα και όχι στην Λαϊκή με την λαχαναγορά.
      Να τ αφήσετε αυτά που έχουν σχέση με συμφέροντα. Είναι κατάντια ένα Νησί να έχει νεκρό το λιμάνι.
      Όχι ότι θα αναστηθεί, αλλά σ αυτό το σημείο συναντιούνται 4 πολιτισμοί.
      Οι μαλακίες λόγω συμφερόντων πρέπει να σταματήσουν, όπως η προτεινόμενη επί χρόνια απαγόρευση κυκλοφορίας.
      15 οικογένειες δεν μπορεί να κάνουν κουμάντο σ ένα ολόκληρο νησί.

      • το λιμανι πεθανε με τη μονοδρομηση αλλα εκει στηριζες αλλα συμφεροντα. το δεντρο επρεπε να στηθει στη πλατεια ελευθεριας.

        • για να κρεμιέται όποιος νοιώθει …αδικημένος.
          Το κέντρο,η πλατεία δεν είναι μονόδρομος?
          Εκτός αν βλέπεις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας σαν τα Πατήσια.
          Το ΝΗΣΙ,παραμένει νησί,παρόλο που 4 τετραετίες το κατάντησαν προάστιο.
          Να σου θυμίσω σήμερα ότι στις 6 τ απόγευμα το μποτιλιάρισμα στην Βενιζέλου ήταν 4 φανάρια αναμονή και άλλα 34 στο ΕΛΤΑ ,για να διασχίσεις το κέντρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ