Με επιτυχία το Asian Street Food από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Κω

7
6122


Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Κω διοργάνωσε με επιτυχία βοηθούντος και του καλού καιρού Asian Street Food, σήμερα από τις 11 το πρωί στην πλατεία Κονίτσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ειναι παλι αυτο το asian food! Xαθηκε να σερβιρετε τιμιο ελληνικο παραδοσιακο ΠΑΤΣΑ! Με το κρυο ταιριαζει πολυ καλυτερα. Τι ειναι αυτα τα ξενοφερτα σνακς που δινετε στα παιδια σας και τρωνε. Σωστε τα ελληνοπουλα απο το μυλο της παγκοσμιοποιησης και της αλλοτριωσης!!!!

    • Κυρία Ελένη Λουκά , έγκυρες πηγές με ενημέρωσαν ότι στο επόμενο Asian street food που θα διοργανώσει το ΕΠΑΛ θα φέρουμε και τον Σάκη Ρουβά, μήπως θα θέλατε να του κάνετε κι αυτού παρατήρηση για την φουστά? Λέμε τώρα…..

    • Αγαπητή κυρία Ελένη Λουκά, στο μενου από ότι θυμαμαι ως καταναλωτής, δεν ειχαν ποντίκια κατσαρίδες κτλ, ήταν μια πολύ καλή, και οργανωμένη εκδήλωση και με πολύ καλα σνακς-φαγητα! Ίσως χρειάζονται μερικά χρηματα για εκδρομη που γίνεται στο τελος της σχολικής χρονιάς, πάντως ήμουν πολύ ευχαριστημένος και αξίζουν όλοι τους ένα μεγάλο μπραβο!

  2. Μεγάλη κακία βλέπω προς τα παιδιά….Κρίμα..
    Προσπαθούν να βγάλουν κάποια λεφτά για την εκδρομή τους κ αντί να ακούν μια επιβραβεύσει μόνο αρνητικά σχόλια βλέπω.

  3. Τον πατσα με σκορδοστούμπη ‘η χωρις ? Επειδη δεν το φτιαχνετε σπιτι σας δεν θα το κανει το σχολείο ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ