Το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του από τη Ρόδο που συνομιλούσε με τη 12χρονη

7
2410

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, γραμματέας της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είπε στην τηλεόραση του ANT1 ότι το κόμμα έχει διαγράψει μέλος του που είχε έρθει σε επαφή με το προφίλ της 12χρονης μέσω της πλατφόρμας Blindchat.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μέλος του κόμματος που διεγράφη, διαμένει στη Ρόδο και ήταν μέλος της δημοτικής οργάνωσης του κόμματος στο νησί.

Όπως είπε ο κ. Σπυρόπουλος δεν υπήρξε ενημέρωση από την αστυνομία, αλλά διερευνήθηκε όσο περισσότερο γινόταν το θέμα και έτσι πάρθηκε η απόφαση το μέλος να τεθεί εκτός κόμματος. Ειδικότερα ανέφερε ότι υπήρξαν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο άτομο συνομιλούσε στην πλατφόρμα με το προφίλ της 12χρονης, μέλη του κόμματος συνομίλησαν μαζί του και προκειμένου να μην υπάρξουν σκιές, το ΠΑΣΟΚ προχώρησε στη διαγραφή του, έως ότου υπάρξουν περαιτέρω στοιχεία.

Δεν έχουν νόημα οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ των κομμάτων
Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν μπορεί να ευτελίζεται σε χυδαίες αλληλοκατηγορίες μεταξύ των κομμάτων, αλλά όταν ιδίως πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό θέμα χρειάζεται να αναλάβει η πολιτεία της ευθύνες της και να στηρίξει αποφασιστικά το κοινωνικό κράτος, ώστε να υπάρξει πρόληψη και προστασία των παιδιών από τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα.

Πηγή in.gr

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν εμφανιστηκαν οι πληροφορίες για τον παιδεραστή,φωτογραφιζομενο με ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, είχα γράψει ότι η ανωμαλία δεν έχει χρώμα πολιτικό.Ο ΣΥΡΙΖΑ βιάστηκε να καταγγείλει δημόσια την ΝΔ.Καποια παπαγαλάκια εδώ,ξετσουνεψαν.Οταν βγήκε το όνομα του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, κάνανε τουμπεκί ξιλοκομμενο.Αυτα για να μην ξεχνιόμαστε.Λεω εγώ…..Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

    • Αν θες να δεις βιαστές δες τον Λιγνάδη, τον Νίκο Γεωργιάδη και τώρα τον Μίχο με τους μεγάλους σταυρούς. Ότι και να κάνετε η παιδεραστεία έχει χρώμα πολιτικό και όσοι έχουμε παιδιά σε λίγο θα σας πάρουμε με τις κλωτσιές! Κοπρίτες!

  2. Τώρα όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ, επίσης έκανε σημαία την διαστροφή.Ο δε βλάκας ΨΙΤ,καμαρωνε για ανώμαλους δεξιούς και άλλες //λακίες.Κριμα γιατί στην ηλικία του θα έπρεπε να ξέρει, ότι γελάει καλύτερα ο τελευταίος.Τωρα τί έχει να πει;Επαναλαμβανω το έγκλημα και η ανωμαλία δεν έχουν πολιτικό χρώμα.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@…..

    • Προσπαθεις να βγαλεις λαδι την παιδεραστια της ΝΔουλας…συγκρινοντας με ενα ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ του ΠΑΣΟΚ….(που ειναι καταδικαστεο.με αμεση αντιδραση διαγραφη)….τοσο μυαλο και τοση λασπη απο εναν βλακα νεο//παρα!!!Τιποτα τυχαιο….απογονος του Ευταξια..και συνοδοιπορος του γνωστου παιδεραστη Γεωργιαδη….
      παρε και εναν απογονο μαυραγοριτη..σημερινο κορακι…..

      http://uploads.disquscdn.com/images/b95768091074f7877f7fd9e643bd0c7d33038de0bd14ba63b467e02a347d57fb.jpg

      • Σε όλες τις δουλειές, σε όλα τα πόστα, σε ολα τα κόμματα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη, υπάρχουν ΟΛΟΙ και από ΟΛΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ