Αλβανός θα δικαστεί για σχέσεις που είχε με ανήλικη στην Κω

1
3417

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει 32χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής ο οποίος κατηγορείται ότι είχε ερωτική επαφή με μία ανήλικη η οποία δεν είχε κλείσει τα 14 χρόνια της!

Η υπόθεση είχε εκτυλιχθεί το καλοκαίρι του 2019 στην Κω και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε η 34χρονη μητέρα της ανήλικης, στην αστυνομία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινηθεί η νόμιμη διαδικασία σε βάρος του 32χρονου αλλοδαπού, ο οποίος και με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω παραπέμφθηκε σε δίκη.

Αρχικά η υπόθεση προσδιορίστηκε να γίνει από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, στις αρχές Ιανουαρίου 2022. Ωστόσο, το δικαστήριο είχε αναβάλει την υπόθεση προκειμένου να κλητευθεί εκ νέου ο κατηγορούμενος.

Στο πλαίσιο αυτό και καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο αλλοδαπό από τον Ανακριτή Πρωτοδικών Κω, εντοπίστηκε στις 31 Μαΐου 2022 το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω και συνελήφθη.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή όπου εξακολουθεί να βρίσκεται έως και σήμερα, ενώ η δίκη του προσδιορίστηκε εκ νέου να γίνει στις 7 Νοεμβρίου 2022 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία, στις 25 Ιουνίου 2019 εμφανίστηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κω η 34χρονη αλλοδαπή αλβανικής καταγωγής μητέρα μαζί με την ανήλικη κόρη της η οποία τότε δεν είχε συμπληρώσει τα 14 της χρόνια και κατήγγειλαν τον 32χρονο συμπατριώτη τους.

Συγκεκριμένα, είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς ότι ο αλλοδαπός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης της και ειδικότερα τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2019, είχε ερωτική επαφή με το ανήλικο κορίτσι μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε ο 32χρονος, χωρίς όμως τη χρήση βίας.

Σε βάρος του αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Έτσι σε βάρος του κατηγορούμενου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω παραπέμφθηκε σε δίκη για το παραπάνω αδίκημα.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. και που να δείτε τα βραδια το τη γίνεται κοιμάστε ολοι τα παιδια σας περνουν ναρκωτικά οι ,,,,,,,τα προωθούν στα πάρκα κάθε βραδύ και τους τα μιραζουν σαν καραμελες!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ