Αρχική Ειδήσεις Εν Δωδεκανήσω Κως: 30χρονος Αλβανός κατηγορείται ότι θώπευσε Ελληνίδα

Κως: 30χρονος Αλβανός κατηγορείται ότι θώπευσε Ελληνίδα

1
7159

Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος μίας Ελληνίδας που κατοικεί στην Κω, κατηγορείται 30χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα ξεκίνησαν με την καταγγελία που έκανε η Ελληνίδα στο Τμήμα Ασφαλείας Κω όπου και δήλωσε ότι βραδινές ώρες στις 20 Σεπτεμβρίου ο αλλοδαπός τη θώπευσε.

Καθώς η καταγγελία ήταν ονομαστική, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω εντόπισαν προχθές βράδυ τον 30χρονο αλλοδαπό και τον προσήγαγαν στην υπηρεσία.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο Αλβανός δεν έφερε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα μας.

Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για την προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της καταγγέλλουσας με την οποία θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, ενώ συνελήφθη για την παράνομη διαμονή και κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος αλλοδαπός σε ό,τι αφορά την καταγγελία που έχει γίνει σε βάρος του, την αρνείται και δηλώνει ότι ουδέποτε θώπευσε την καταγγέλλουσα.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπατε σκύλοι αλέστε έγινε η Ελλάδα μας , όποιος θελει έρχεται χωρίς χαρτιά οποιος θέλει φεύγει 0 έλεγχος γεμίσε η Κως με 8.000 αλλοδαπούς μουσουλμάνους.
    Μακάρι να έρθει ένας χριστιανός ορθόδοξος να μπει μια τάξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ