Ο Δήμαρχος Φώτης Μάγγος θα κολυμπήσει στα…βαθιά νερά των Λειψών, σε ένα περίπλου 4 χλμ!

0
833

Ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος θα κολυμπήσει στα… βαθιά νερά των Λειψών, μία από τις επόμενες μέρες μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο, σε μία απόσταση περίπου τεσσάρων (4) χιλιομέτρων, σε ένα μοναδικό περίπλου στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να καθιερωθεί ως αθλητικό γεγονός!

Της Νατάσας Παμπρή- Αναδημοσίευση από realvoice995.gr

Όπως δήλωσε ο κ. Μάγγος μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, αρχικά θα κολυμπήσει ο ίδιος σε αυτή την απόσταση, με στόχο από την επόμενη χρονιά και κάθε Σεπτέμβριο να προσελκύει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο και να γίνει θεσμός στα αθλητικά δρώμενα των Λειψών.

“Η απόσταση υπολογίζεται από 3,6 χλμ ως 4 χιλιόμετρα, σε αυτό τον τμηματικό περίπλου του Βορειοδυτικού τμήματος του νησιού, ξεκινώντας από το λιμάνι και φέτος θα κάνω μόνος μου αυτή την απόσταση.

Πήρα αυτή την πρωτοβουλία προκειμένου να καθιερωθεί ως αθλητικό γεγονός στους Λειψούς, γιατί ήταν κάτι που έλειπε από το νησί και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο τέλος του καλοκαιριού, κάθε Σεπτέμβρη μήνα, ώστε να έχει αποσυμφορηθεί και η αυξημένη κίνηση του καλοκαιριού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Λειψών.

Επιπλέον ο κ Μάγγος αναφέρθηκε σε μία σειρά έργων που εκτελούνται ή είναι προγραμματισμένα στο νησί, όπως η αντικατάσταση της οροφής του δημοτικού Σχολείου που έχει πρόβλημα υδρορροής και “μπάζει” νερά, ενώ αναμένεται η δημοπράτηση με 5,2 εκ ευρώ για το νέο λιμάνι του νησιού, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν και τα μεγάλα πλοία, όπως επίσης από το Πράσινο Ταμείο η χρηματοδότηση για το υπαίθριο γυμναστήριο και μία μεγάλη ασφαλτόστρωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ