Έφυγε ξαφνικά ο υπάλληλος του Δήμου Ρόδου Βασίλης Καστανάκης, πατέρας δύο παιδιών

0
1527

Θλίψη και συγκίνηση σκορπά στη Ρόδο, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του υπαλλήλου του Δήμου της Ρόδου Βασίλη Καστανάκη (Τμήμα πληροφορικής) ο οποίος κατέληξε χθες, πιθανότητα από καρδιακό πρόβλημα.

Ο Βασίλης Καστανάκης ήταν στέλεχος της υπηρεσίας Πληροφορικής του Δήμου της Ρόδου και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος. Ήταν πατέρας δύο κοριτσιών και χαρακτηρίζονταν ως πράος άνθρωπος, ικανότατος υπαλληλος και άριστος οικογενειάρχης.

Σύφμωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ρ» ο Βασίλης Καστανάκης ένοιωσε χθες μια αδιαθεσία και έφυγε από τον χώρο που βρίσκονταν για να πάει στο σπίτι του. Δυστυχώς το πρόβλημα επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Ανακοίνωση αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του Βασίλη Καστανάκη, εξέδωσε σήμερα η διεύθυνση Πληροφορικής του Δήμου της Ρόδου. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

Η Διεύθυνση Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του Δήμου Ρόδου, βρίσκεται στη δυςάρεστη θέση να αποχαιρετάει σήμερα τον Βασίλη Καστανάκη.
Ο Βασίλης πρώτα από όλα υπήρξε Άνθρωπος, μοναδικός Επιστήμονας και υποδειγματικός υπάλληλος αποτελώντας πάντα στήριγμα για όλους τους συνεργάτες του.
Ήταν η ήρεμη δύναμη ασφάλειας της Διεύθυνσης του Δήμου μας με μοναδικές, γνώσεις, ικανότητες, φιλότιμο και πάθος για τη δουλειά, ενας άνθρωπος αξιόπιστος που ενέπνεε τους γύρω του.
Ποτέ δεν συμβιβάζεται ο άνθρωπος με την έννοια του θανάτου, όμως ο χαμός του ήταν τόσο απρόσμενος και ξαφνικός, τόσο πρόωρος που είναι αδύνατον να το συλλάβει ο νους μας.
Σε ευχαριστούμε για όλα Βασίλη. Καλό σου ταξίδι!

Πηγή: rodiaki.gr/

Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Ροδίων: Ψήφισμα για τον απροσδόκητο θάνατο συναδέλφου

Το διοικητικό συμβούλιο  του συλλόγου του Δήμου Ρόδου ομόφωνα εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του για την πρόωρη και αιφνίδια απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου μας Βασίλη Καστανάκη. Τα δυσάρεστα και πένθιμα αυτά νέα αφήνουν στις καρδιές όλων μας ένα δυσαναπλήρωτο κενό και απέραντη θλίψη. Αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

Ο αξιαγάπητος Βασίλης υπηρέτησε με ήθος και συνείδηση τα καθήκοντα του στην Δ/νση Πληροφορικής του Δήμου Ρόδου. Μέσα από τον επαγγελματισμό του εδώ και χρόνια είχε κερδίσει την αγάπη, την εκτίμηση και την συμπάθεια κάθε υπαλλήλου σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας.

Ως ΔΣ «αφουγκραζόμενοι» την οδύνη και την θλίψη των μελών μας, απευθύνουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους του εκλιπόντος και αλησμόνητου συναδέλφου μας, ιδίως στη σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παραστεί στην επικήδεια ακολουθία για να εκφράσει όλη την αγάπη προς τον συνάδελφο και να υποβάλει με σεβασμό την συμπαράσταση των υπαλλήλων του Δήμου Ρόδου, συνοδεύοντας τον αείμνηστο Βασίλη στην τελευταία του επί Γης κατοικία.

Αιωνία του η μνήμη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ