ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συνεχίζονται με αυξημένο ενδιαφέρον τα test covid 19 στην Κω

7
3325

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με αυξημένο ενδιαφέρον παρά το βροχερό καιρό, μετά το Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα, συνεχίζεται το πρόγραμμα των δωρεάν τεστ covid 19 σήμερα Τετάρτη και Πέμπτη στον χώρο του Επαρχείου, όπως ανακοίνωσε ο Έπαρχος Κω, αλλά και από αύριο στο Πυλί και τις υπόλοιπες Κοινότητες τις επόμενες ημέρες όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Κω.

Αναμένουμε να δούμε αν θα ανακοινωθούν θετικά κρούσματα, μιας και τα τεστ σήμερα ξεπεράσαν κατά πολύ τα εκατό…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 7 τα κρούσματα σήμερα και αν τρέχετε κάθε μέρα να σας βγάζουν θετικούς θα πάμε στο βαθύ κόκκινο.

  2. Το βαθύ κόκκινο μας πειράζει δηλαδή ; Εδώ κάθε μέρα έχουμε κρούσματα κι αυτό σημαίνει πως μάλλον πολλοί δεν χαμπαριαζουν ακόμα περί τίνος πρόκειται. Τι σκεπτικό ανεύθυνων πολιτών είναι αυτό ; Και στο μεταξύ ο κάθε ξερολας γράφει την βλακεία του και καλά είναι κοροδοιος. Άσε που ούτε έλεγχοι γίνονται ούτε προσέχουν οι περισσότεροι. Ποιανού η οικογένεια θα κλάψει αλίμονο . Καμμία σοβαρότητα . Αυτό είναι ντροπή κι αμορφωσια που θα την πληρώσουμε όλοι δυστυχώς.

    • Από πότε τα θετικά δείγματα,έγιναν μελλοθάνατοι αγαπητή μου?

      Οι μελέτες είναι δικές σου? Που ακριβώς είδες ότι δεν προσέχουν οι περισσότεροι θα μας πεις?Άλλη μία σαχλαμάρω στους επιδημιολόγους τρομοκράτες….στους ξερόλες συμπεριέλαβες την κούτρα σου?

  3. Και τα μυαλά στα κάγκελα είμαστε καλοί μου συμπολίτες , τόσοι έχασαν τη ζωή τους και πόσοι ακόμα ,εσείς εκεί ,στην απίθανη κορμάρα σας

    • Εδώ σήμερα ο ΣΚΑΙ σ όλα τα προγράμματα ενημέρωσης και στις ειδήσεις (που δεν σε κόβω να είδες),έλεγε ότι ήρθε η άνοιξη και πρέπει να βγαίνει ο κόσμος έξω κ.λ.π.,προετοιμάζοντας για άρση περιορισμών σαν Κυβερνητικό όργανο που είναι..αλλά από μαντρωμένους μην περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια.

  4. επειδη σε καποιους ξερολες περισσευει η βλακεια, αν δεν αντιλαμβανεστε τι συμβαινει γυρω σας και ζειτε στην κασμαρα σας, εξαφανιστειτε απο την δικη μας ζωη και μετακομιστε στον πλανητη του που πουθενα οπου ανηκετε.
    οι υπολοιποι περιμενουν να τελειωσουμε μ αυτο το διαβολο, για να συνεχισουμε την ζωη μας.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ