Χρυσούλα Γιασιράνη – Κατερίνα Γαβαλά: «Την προκαλώ να διαψεύσει …» | «Επιλέγει την κοκορομαχία και τον λαϊκισμό!»

6
1539

 

Απάντηση της Χ. Γιασιράνη στην Κατερίνα Γαβαλά:

«Είμαστε και θα παραμείνουμε υπερασπιστές του θεμελιώδους δικαιώματος κάθε νησιώτη συμπολίτη μας στην Δημόσια Υγεία και κάθε διεκδίκησης για την προάσπιση της»

 

Ακολουθεί απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δωδεκανήσου, Χαρούλας Γιασιράνη στην Κατερίνα Γαβαλά:

«Η κα Γαβαλά προφανώς άκουσε τη συνέντευξη που έδωσα σε Ρ/Σ της Κω  φορώντας  ωτασπίδες.

Ενδεχομένως να έχει και επιλεκτική ακοή αλλιώς, δεν εξηγούνται τα όσα αναφέρει στο ΔΤ που εξέδωσε.

Την προκαλώ να διαψεύσει τα στοιχεία που έδωσα για το Νοσοκομείο της Κω, όπως και την συμβολή και υποστήριξη του από την Περιφερειακή Αρχή.

Είναι εύκολο να κινδυνολογείς !

Είναι όμως ανεπίτρεπτο να μηδενίζεις τις προσπάθειες μας για τη υποστήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας  στην Κω αλλά και σε κάθε άλλο μικρό ή μεγάλο νησί της Περιφέρειας Ν Αιγαίου, με πόρους, ανθρώπινο δυναμικό και κίνητρα .

Είμαστε και θα παραμείνουμε υπερασπιστές του θεμελιώδους δικαιώματος κάθε νησιώτη συμπολίτη μας στην Δημόσια Υγεία και κάθε διεκδίκησης για την προάσπιση της.

Και αυτό, με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης και χωρίς να κάνουμε τον ανθρώπινο πόνο εργαλείο πολιτικής.»

 

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

H νέα απάντηση της Κατερίνας Γαβαλά:

Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας δείχνει συνειδητά να απέχει από την πραγματικότητα των δομών υγείας των νησιών, άλλωστε ουδεμία άμεση σχέση είχε ποτέ!

Προκαλεί υποστηρίζοντας ότι οι ιατροί εργαλειοποιουν τον πόνο των ασθενών!

Μπροστά στην προφανή ανεπάρκεια των υπαρχουσών δομών υγείας του ΕΣΥ στα νησιά και στην έκδηλη αδυναμία κάλυψης των κενών που προκαλούν ανασφάλεια, η ίδια, αντι να συστρατευτεί με τις τοπικές κοινωνίες, επιλέγει την κοκορομαχία και τον λαϊκισμό!

Ωστόσο η πρόσκληση για την επιβεβλημένη ενημέρωση της με οποιονδήποτε τρόπο, παραμένει ανοιχτή.

 

Κατερίνα Γαβαλά

Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ-Κιναλ

Πρόεδρος Νοσοκομειακών Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή η εμετικη απαντηση εκφράζει και περιγράφει απόλυτα το εργο της περιφερειακης αρχής Χατζημαρκου στο νησάκι μας. Εργο του τύπου φάτε ένα χοτσποτ και μη μιλάτε και καλά σας είναι το ρημάδι που έχετε για νοσοκομειο.

  2. Η κυρια αυτη ποια είναι και μιλάει; Γνωριζει αυτο που ονομάζεται νοσοκομείο Κω;;;

  3. Μήπως θα έπρεπε να μας πείτε και:1) Ποια η σχέση της κ.Αντιπεριφεριαρχη με τον Πρόεδρο του νοσοκομείου μας; 2)Ο κ.Χατζημαρκος έχει ευθύνη επί του θέματος; (δήλωση στέλεχους). 3)Ο κ.Παππας γιατί επωμίζεται το πολιτικό κόστος του διορισμού;(σημειωτέον δεν ανήκει στο χώρο της ΝΔ). 4) Μήπως ένας Κώος διοικητής θα χειρίζονταν τά θέματα καλύτερα; Όπως και να έχει η ζημιά έχει γίνει και έχει ονοματεπώνυμο.Ο Κωακος λαός το χρεώνει στον κ.Παππα και στον κ.Χατζημαρκο,με μερίδιο ευθύνης και στον κ.Επαρχο. Απάντηση δεν περιμένω και για να μην έχετε απορία η σχέση των δύο (αντιπεριφερειάρχη και διοικητή)είναι συγγενική……..Αλληλοστηριξη Ροδίων στις πλάτες των Κώων…… Περαστικά μας και ας προσέχαμε……..

  4. Καλε κυρα Χρυσουλα εσείς νυχού δεν είστε; που ξερετε από Ιατρικες Υπηρεσίες; Θα τρελαθούμε όπως πάμε !!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ