Βράβευση του 3ου Γυμνασίου Καλύμνου σε Διαγωνισμό της Τράπεζας Πειραιώς

0
455

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Μαθητικού Διαγωνισμού e-Commerce που πραγματοποιήθηκε  για το πρόγραμμα Project Future Junior της Τράπεζας Πειραιώς  και της JA Greece, το  3ο Γυμνάσιο Καλύμνου βραβεύτηκε  με το βραβείο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ».

Το σχολείο μας απέσπασε το βραβείο αυτό ανάμεσα σε 50 γυμνάσια -λύκεια της χώρας με την ομάδα Ε.Θ.Ε.Ν.Ε.Σ  και την πρόταση των μαθητών/τριών για το αλάτι, εμπλουτισμένο με τα μυρωδικά βότανα της Καλύμνου τη ρίγανη και τη θρύμπι, «FRAGRANT SALT». Οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος ήταν ο Πολυκανδριώτης Ιωάννης και η Γεροστάθη Μαρία με τους μαθητές Πιζάνια Μαρία-Σαββίνα, Κουγκρά Ειρήνη, Κουντούρη Ευαγγελία, Φράγκος Θεόδωρος και Σκουτέλλης Μανώλης. Επίσης συμμετείχε η μαθήτρια Αργυρώ Γαλανού από το Πετρίτσιο Γυμνάσιο Ληξουρίου και ο μαθητής Ταξιάρχης Παναγιώτης Αράπος από το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου.

 

Η τιμητική αυτή διάκριση ανέδειξε για ακόμη μια φορά  το ακριτικό μας 3ο Γυμνάσιο  και την Κάλυμνο γενικότερα δημιουργώντας θετική παράδοση .

Είμαστε υπερήφανοι για το έργο των μαθητών μας και είναι άξιο αναφοράς ότι  φέτος ήταν η 3η διάκριση  σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς μετά  το βραβείο «Ψηφιακής εκπαίδευσης» και τον Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας όπου είχαμε στην πρώτη δεκάδα, 3 ομάδες σε σύνολο 70 συμμετεχόντων ομάδων.

Συγχαρητήρια σε όλους !!!!

 

 

Ακολουθούν φωτογραφίες και το λινκ του σχετικού βίντεο:

 

 

 Ο  Διευθυντής

 

 

                                                             

                                                                                         Χαντσαρίδης Δημήτριος

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ