3ο Γυμνάσιο Καλύμνου: “Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης για την αξιοποίηση πρακτικών ηλεκτρονικής μάθησης» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

0
477

Από το 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου για την βράβευση του, στο πλαίσιο του προγράμματος της Μαθητικής  Εικονικής Επιχείρησης

Στο πλαίσιο του προγράμματος της Μαθητικής  Εικονικής Επιχείρησης και του Πανελλαδικού Διαγωνισμού της JA Greece που  διεξήχθη υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας  στο  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το σχολείο μας το  3ο Γυμνάσιο Καλύμνου βραβεύτηκε  με το “Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης για την αξιοποίηση πρακτικών ηλεκτρονικής μάθησης ¨.

Στον  εκπαιδευτικό  μας Ιωάννη Πολυκανδριώτη  απονεμηθεί το “Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης” για την το σχολικό έτος 2021-22 και  προσκλήθηκε με δυο μαθήτριες του την Αγάπη Καμπούρη και Άννα Ελένη να το παραλάβουν.

Με την παρουσία εξεχόντων προσωπικοτήτων ,  σε μια λαμπρή τελετή , το σχολείο μας βράβευσε η κα Άντζελα Γκερέκου   Πρόεδρος  του ΕΟΤ.

Η τιμητική αυτή διάκριση από την επιτροπή ανέδειξε το ακριτικό μας 3ο Γυμνάσιο  και την Κάλυμνο κάνοντας  ιδιαίτερη αίσθηση  και απέσπασε θετικότατα σχόλια από όλους τους παρευρισκόμενους.

Την αποστολή συνόδεψε ο διευθυντής του σχολείου μας Δημήτριος Χαντσαρίδης ο οποίος δέχθηκε μεταξύ άλλων  και τα συγχαρητήρια για την διάκριση    από την κα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη Πρόεδρο Επιτροπής “Ελλάδα 2021”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ