Στην Κω για τα ζητήματα του νησιού ο Ιωάννης Παππάς | Σύσκεψη με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τα σημαντικά ζητήματα υγείας

11
1657

Στην Κω για τα ζητήματα του νησιού ο Ιωάννης Παππάς.

Στην Κω βρέθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το νησί.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κω, κύριο Θεοδόση Νικηταρά, τον Έπαρχο, κύριο Ιωάννη Καμπανή, με μέλη της ΔΗΜΤΟ Κω της Νέας Δημοκρατίας, με τη διοίκηση και με μέλη της Ένωσης Ράδιο Ταξί Κω καθώς και με συνεργάτες και πλήθος φίλων.

Πραγματοποίησε σύσκεψη με τη διοίκηση του νοσοκομείου Κω για τα σημαντικά ζητήματα υγείας του νησιού, ενώ παρέθεσε συνεντεύξεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Έκφραση», «Πρώτο» και “Radio city” για θέματα της επικαιρότητας.

Επίσης, συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κω, Ταξίαρχο Λουκά Θάνο και με τον νέο Λιμενάρχη, Αντιπλοίαρχο Πέτρο Μαλούκο.

Παρευρέθηκε στην παλιά Μητρόπολη Κω, στο Παρεκκλήσιο της Ζωοδόχου Πηγής, στον εσπερινό, που χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στη συνέχεια τής περιοδείας ο κ.Παπας παρευρεθεί στο εργοτάξιο του νέου Νοσοκομείου που συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς αφού πρώτα είχε περάσει νά δεί και τό νέο κλειστό γυμναστήριο στα χωριά πού προχωράει και αυτό ακάθεκτο.Τελος πριν αποχωρήσει πήγε και άναψε από ενα κεράκι στους επισκευασμενους από το σεισμο ναούς τού Αγ.Νικολαου καί Αγ.Παρασκευης και μετά αποχώρησε από τό επίσης τελειωμένο λιμάνι προς άγνωστη κατεύθυνση.

  2. Πάλι τα ίδια ρε Παππα!! Βαρεθήκαμε φώτο φώτο και λόγια τίποτα!!! Νοσοκομείο μας είχες τάξη με δηλώσεις σιγουριάς!!!! Και τώρα τι!!!! Ο Κώος βλέπει και δεν ξεχνά !!!

  3. Θα αποκτουσε αναστημα οποιος ζητουσε να κυρηχθουν ανεπυθημητοι στο νησι ολοι οι Δωδεκανησιοι βουλευτες ,νυν και πρωην, ολων των παραταξεων .Υπαρχει;

  4. ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΠΑ, ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!

  5. Εδω Παπας εκεί Παπάς που είναι ο Παπάς;;;; Στο σπίτι του πάει ο Παπάς με το ζόρι 2 θα βγάλει η ΝΔ

  6. Τι έγινε Παππά ήρθες να εγκαινιάσει κανένα νέο hot spot;;;ερχόσουν κι έκανες βόλτες με την μακέτα του νέου νοσοκομείου και ταυτόχρονα μας ελευθερωνατε αβερτα τους λαθρομετανάστες σε κάθε γωνιά του νησιού!!!και τώρα λόγω εκλογών θυμήθηκατε …και καλά τα προβλήματα του νοσοκομείου!!!θα φάτε μαύρο από δω μέχρι την βουλή σας!!!!

  7. Αν θα φάνε αυτοί μαύρο, ποιος θα φάει άσπρο; Ο Καματερος που έφερε τους λαθρο με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Που δύο σεζόν η Κως ήταν Καμπούλ; Να είναι ανεπιθύμητα όλα τα κόμματα; Και ποιος να είναι επιθυμητός, ο Κασιδιαρης ή το ΚΚΕ; Η ΝΔ θα βγάλει 2, λόγω απλής αναλογικής, αλλά στις επαναληπτικες θα έχει 3 έως 4 βουλευτές. Αν νομίζεις ότι ο Πολακης, με τον Μανιο και τους καραβάναδες , θα έρθουν για δεύτερη φορά αριστερά, έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Ουστ κ@πρ@σκυλα……

    • Πες μπαι μπαι στο μισθουλαμο που σου εξασφαλισε η ΝΔ και στα τσακιδια. Ανίκανοι σε όλα (όσα αφορούν πραγματικά τον λαο) ικανοι σε όσα αφορούν την τσέπη σας και τις τσέπες τον δικών σας ολιγαρχων που μας κυβερνούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ