Μετά από 2,5 χρόνια ο Γιάννης Χαλίκος στην αγαπημένη του Κάλυμνο (video)

0
1696

Μετά από 2,5 χρόνια,ο Γιάννης Χαλίκος ,ο μεγάλος ευεργέτης της Καλύμνου, βρίσκεται ξανά στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα.

Η πανδημία και οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν, κράτησαν το Γιάννη Χαλικό στο μακρινό Ντάργουιν της Αυστραλίας και δε του επέτρεψαν να επισκέπτεται την αγαπημένη του Κάλυμνο, όπως συνήθιζε να κάνει.

Ήταν κάτι που του έλειψε πάρα πολύ ,όπως μας λέει στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο kalymnos-news.gr

Για τΗ σύγχρονη νέα πτέρυγα στο Νοσοκομείο Καλύμνου, το «ΧΑΛΙΚΕΙΟ», που κατασκευάστηκε με δικές του δαπάνες, είπε ότι είναι η αρχή αφού επιθυμία και προτεραιότητα του είναι να προσφέρει για την Υγεία στο νησί, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε είναι το “Number One”

Ο Γιάννης Χαλίκος μας εκμυστηρεύθηκε  ότι στους σχεδιασμούς του είναι να επιστρέψει και να εγκατασταθεί από τον επόμενο χρόνο στην Ιδιαιτέρα του Πατρίδα ,μοιράζοντας το χρόνο του,μεταξύ Καλύμνου και Ψερίμου. Μάλιστα για την Ψέριμο τόνισε ότι θα δει πολλά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα κάνει νέες επενδύσεις και ακριτικό νησί και από του χρόνου θα μπεί σε νέα φάση  ανάπτυξης .

Επίσης αναφέρθηκε στην Τράπεζα Αγάπης της Μητρόπολης της οποίας είναι ο μέγας χορηγός, λέγοντας ότι η στήριξη του θα είναι παντοτινή.

Ο Γιάννης Χαλίκος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μίλησε για το γάμο της πρωτοκόρης του, που θα πραγματοποιηθεί στην Ψέριμο στις 28 Αυγούστου 2022. Όπως είπε θα είναι μία πολύ καλή διαφήμιση για το νησί της Ψερίμου και θα αποτελέσει την αρχή για να γίνουν και άλλοι γάμοι στο νησί.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Χαλίκος στο video που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

 

πηγή: https://kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ