«Τοιχογραφώντας τις ανθρώπινες αξίες» – Με επιτυχία το Διήμερο Εργαστήριο GRAFFITI, στο 1ο ΓΕΛ Κω

0
189

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Διήμερο Εργαστήριο GRAFFITI, που διοργανώθηκε στο 1ο ΓΕΛ Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» στις 19 – 20/3/2022 υπό τον γενικό τίτλο «Τοιχογραφώντας τις ανθρώπινες αξίες».

Μαθητές του Σχολείου ήρθαν σε επαφή με την τέχνη και την τεχνική του GRAFFITI και με την καθοδήγηση των κ.κ. Θ. Χουλιαρά, υποψήφιου διδάκτορα ΕΚΠΑ και Γ. Σκουρλή – Atek, Mural Artist, δημιούργησαν τα δικά τους έργα σε τοίχο της αυλής του σχολείου, εκφράζοντας εικαστικά έννοιες όπως η Ελευθερία, η Ειρήνη, η Αλληλεγγύη και η Ισότητα.

Σε εκδήλωση ανοικτή για το κοινό, το βράδυ του Σαββάτου, παρουσιάστηκε από τον Θ. Χουλιαρά η θεωρητική προσέγγιση και η επικοινωνιακή δυναμική του GRAFFITI ως εκφραστικού μέσου.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου και γονείς συνέπραξαν σε μια δράση, που έφερε σημαντικά αποτελέσματα και μεγάλη ικανοποίηση σε όσους συμμετείχαν, δημιουργώντας την υποχρέωση για συνέχιση στο μέλλον με αντίστοιχες δράσεις.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη – χορηγία το KOS AKTIS ART HOTEL, το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και όλως ιδιαιτέρως τον κ. Μηνά Χατζηαντωνίου για την καθοριστικής σημασίας συμβολή του σε όλη τη διάρκεια του διημέρου.

 

Ο Διευθυντής

 

Γεώργιος Φ. Χαρτοφίλης

ΠΕ04.01 – Φυσικός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ