ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στη Ρόδο

0
93

Την Ρόδο επισκέφτηκε την περασμένη Κυριακή 13/3/2022 με αφορμή την επέτειο της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Παρευρέθηκε στη Δοξολογία και παρακολούθησε τη Παρέλαση συνοδευόμενος από τους πολιτευτές του Κινήματος κα Κατερίνα Γαβαλά, κ. Βάϊο Καλοπήτα και κ. Γιωργο Νικητιάδη, τον Πρώην Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τη Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Βορείου Συγκρ/τος Δωδεκανήσου κα Στέλλα Σούλη, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Νοτίου Συγκρ/τος Δωδεκανήσου και πλήθος στελεχών!

Σε ένα πολύ θετικό κλίμα επισκέφτηκε το κέντρο της πόλης, αλλά και τα χωριά Αφάντου και Αρχάγγελο όπου έτυχε ιδιαίτερης υποδοχής με μαντινάδες και βιολιά!

Η παρουσία του Προέδρου στα Δωδεκάνησα για τον εορτασμό της επετείου της Ενσωμάτωσης, έχει αξία όχι μόνο γιατί έτσι τίμησε την ακριτική περιφέρεια της χώρας του, αλλά γιατί κατ’αυτόν τον τρόπο τονίζει το πατριωτικό φρόνημα του κόμματος που εκπροσωπεί.

Στα πλαίσια συνέντευξης, τόνισε μεταξύ άλλων, την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να πάρει γενναίες αποφάσεις για ενιαία εξωτερική πολιτική, άμυνα και ασφάλεια. Βέβαια δεν έλειψαν δηλώσεις υπέρ της ανάγκης για μείωση του ΦΠΑ, αντιμετώπιση της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ