Άγνωστος έκλεψε αυτοκίνητο ΙΧΕ και αφού τράκαρε άλλα δύο, το εγκατέλειψε στο πάρκινγκ στη Χώρα Καλύμνου

0
1647

Ιδιοκτήτης ΙΧΕ αυτοκίνητου, διαπίστωσε σήμερα Τετάρτη πρωί 22 Δεκεμβρίου 2021, ότι αυτό έλειπε από το χώρο που το είχε σταθμευμένο στην περιοχή Δάμου.

Το γεγονός κατήγγειλε στο ΑΤ Καλυμνίων και αργότερα το αυτοκίνητο βρέθηκε στο πάρκινγκ στη Χώρα Καλύμνου με σημαντικές υλικές ζημιές, χτυπημένο στο φτερό, έλειπε ο προφυλακτήρας και το ένα φανάρι.

Στο ΑΤ Καλυμνίων προσήλθαν επίσης δύο κάτοικοι  Χώρας Καλύμνου, που κατήγγειλαν ότι τα αυτοκίνητα τους είχαν υποστεί υλικές ζημιές στο χώρο που ήταν σταθμευμένα.

Να προσθέσουμε ότι ο ένας από τους δύο κατοίκους Χώρας εκείνη την ώρα που τράκαραν το αυτοκίνητο του, είχε ξυπνήσει για να πάει στη δουλειά, άκουσε τον θόρυβο και είδε το κλεμμένο αυτοκίνητο που μόλις είχε περάσει και χτύπησε το δικό του, βγήκε πήρε το μηχανάκι του και τον κυνήγησε αλλά δεν τον πρόλαβε. Έφτασε στο πάρκινγκ του Χωριού αλλά ο δράστης πρόλαβε να φύγει, αφήνοντας το κλεμμένο αυτοκίνητο ανοιχτό και τα φώτα του αναμμένα. Το άλλο αυτοκίνητο που τράκαρε ήταν σταθμευμένο είκοσι μέτρα πιο κάτω στην περιοχή της Σκάφης .

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος που κλάπηκε, υπέβαλε μήνυση και ήδη το ΑΤ Καλυμνίων διερευνά την υπόθεση.

Οι υλικές ζημιές και στα 3 οχήματα εκτιμάται ότι ξεπερνούν τις 3.000 ευρώ

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ