Κάλυμνος: “Έφυγε” αιφνίδια από τη ζωή ο Νικηφόρος Παπαμιχαήλ

0
1904

Αιφνίδια «έφυγε» από τη ζωή,το απόγευμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου 2021 ο Νικηφόρος Παπαμιχαήλ.

Ο άτυχος Νικηφόρος υπέστη ανακοπή ,μεταφέρθηκε  με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλύμνου και παρά τις προσπάθειες τόσο των διασωστών αρχικά, όσο και του Ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στη συνέχεια, δεν επανήλθε στη ζωή.

Ο Νικηφόρος Παπαμιχαήλ γεννήθηκε το Σεπτέμβριο 1953 και ήταν εργαζόμενος με την ειδικότητα του ελαιοχρωματιστή, του Δήμο Καλυμνίων απ’ όπου συνταξιοδοτήθηκε πριν 2,5 περίπου χρόνια χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες απόδοσης της προβλεπόμενης κανονικής σύνταξης.

Εργατικός, άριστος τεχνίτης ,με μεγάλη εμπειρία, υποδειγματικός υπάλληλος, αγαπητός από τους συναδέλφους του ,πάντα πρόθυμος και με το χαμόγελο να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Παντρεμένος με τη Σεβαστιάνα Παπαμιχαήλ, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια αποκτώντας τρία εξαιρετικά παιδιά τη Μαρία-Ευδοκία, τον Θόδωρο και το Χρήστο-Γεώργιο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021,στις 2.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη στη Χώρα Καλύμνου και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Ναού.

Το kalymnos news.gr εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του εκλιπόντος.

Πηγή: kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ