Παρουσίαση κοινωνιολογικής μελέτης των χαρακτηριστικών της οικογένειας της νήσου Κω

1
471

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  γνωστοποιεί ότι την Κυριακή 12 Δεκέμβριου 2021, ώρα 11:00 π.μ. εις την Αίθουσα της Πρώην Εβραϊκής Συναγωγής (ΧΑΒΡΑ) θα παρουσιασθεί η κοινωνιολογική μελέτη των χαρακτηριστικών της οικογένειας της νήσου Κω.

Είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται επιστημονική κοινωνιολογική έρευνα εις την Κω, το δε υλικό και τα συμπεράσματα της αποτυπώθηκαν σε σχετικό τόμο, χρήσιμο δι΄ οιονδήποτε μελετητή ή ερευνητή.

Από την Γραμματεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευτυχώς και υπάρχουν ακόμη πολλές παραδοσιακές οικογένειες στην Κω. Αλλά για ποια οικογένεια θα μιλάμε σε λίγο; Αυτή που τα ηλεκτρονικά διαζύγια την διέλυσαν; Αυτήν την μονογονεϊκή που η μάνα η ο πατέρας καλούνται μόνοι να μεγαλώνουν τα παιδιά τους εγκαταλειμμένα στην τύχη τους; Αυτήν την παρά φύση με δυο μπαμπάδες η με δύο μητέρες;; Όλα τα ξηλώνει το σύγχρονο μυαλό και το κύμα μοντέρνων δήθεν αντιλήψεων. Δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων. Και πιο πολύ οι σχέσεις δύο ξένων που πρέπει να συμβιώσουν μια ζωή.; Αφού μια απλή υπογραφή θα τους ενώνει η θα τους χωρίζει στον δικηγόρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ