Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Kέντρο Πρόληψης: Υπογραφή Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με το Κέντρο Πολιτισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου “AΡΤΕΜΙΣ”

0
532

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης”/Kέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας γνωστοποιεί ότι το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 13:30 μ.μ., εις την αίθουσαν της Πρώην Εβραϊκής Συναγωγής (ΧΑΒΡΑ) θα λάβει χώραν η τελετή υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μετά του Κέντρου Πολιτισμού  Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου “AΡΤΕΜΙΣ”.

Η Αστική Εταιρεία “Ιπποκράτης” και το ΚΕ.Π.Ε.Α. “AΡΤΕΜΙΣ” έχουν ήδη εδραιώσει συνεργασία επί θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και σχετικά με τον καταστατικόν σκοπόν μας.

Το ΚΕ.Π.Ε.Α. Λέρου “AΡΤΕΜΙΣ” διακρίνεται δια την πολυετή παρουσίαν του εις το πολιτιστικό γίγνεσθαι της Λέρου και δια το υψηλής ποιότητας έργον του.

Προσφάτως δε κατέστη Εταίρος της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”.

Πρόθεσις των Προέδρων Δ.Σ. κ.κ. Διονυσίας Τελλή-Τσιμισίρη και Αντωνίου Nταλλαρή, των Οργανισμών αυτών είναι η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και η συστηματοποίηση της συνεργασίας.

Δια τους λόγους αυτούς προκρίθηκε η υπογραφή σχετικού Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, διαλαμβάνον την φιλοσοφία των προγραμμάτων.

Από τη Γραμματεία

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ