Εθελοντική Αιμοδοσία Ροταριανού Ομίλου Κω

1
39

 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩ

 

Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων καθιερώθηκε το 1993 από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων (FEVR) και αποτελεί ημέρα μνήμης για τα θύματα των ατυχημάτων στους δρόμους. Τιμάται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

 

Ο Ροταριανός Όμιλος Κω με αυτήν την αφορμή καλεί νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, και να προσέλθουν σε έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία λίγες μέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου στο Αιματολογικό Τμήμα του ΓΝ ΚΩ , από τις 8:00 πμ έως τις 10:00 πμ.

 

Στόχος μας να φέρουμε στη μνήμη και να τιμήσουμε τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων αλλά και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποφυγή  μελλοντικών!

 

Ο  Πρόεδρος                            Η  Γραμματέας

Σταύρος Αξαρλής                     dr. Κατερίνα Γαβαλά

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για αυτές τις δράσεις. Δεν ξέρω αυτά που ακούγονται κατά καιρούς για τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις αλλά πολύ απλά θα πω τα παρακάτω για τους Rotary και Lion s. Δωρεές σε νοσοκομεία σε σχολεία σε φορείς σε συλλόγους,σχολικά είδη σε τέκνα φτωχών οικογενειών, αιμοδοσίες, δωρεάν εξετάσεις υγείας, οικονομικές βραβεύσεις αριστούχων μαθητών και πρωτοετών φοιτητών κοκ.Το βασικότερο όλων. Ουδέποτε υπήρξαν διχαστικοί σε προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία. Απεναντίας. Για όλα τα παραπάνω respect 👍👏

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ