Σταματά η παροχή ιατρικών υπηρεσιών στο Κέντρο Υγείας στο Πλατάνι Κω λόγω συνταξιοδότησης του Διευθυντή

7
2499

Τέλος Δεκεμβρίου του 2021 θα σταματήσουν να παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες στο πρώην ΙΚΑ στο Πλατάνι της Κω, λόγω συνταξιοδότησης του διευθυντή Ιατρού του Κ.Υ., Νικολάου Χνούφ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου.Στο κτίριο θα εξυπηρετούνται μόνο οι εξετάσεις των ασφαλισμένων από τον υπεύθυνο παθολόγο – συντονιστή της ΤΟΜΥ, Τίμο Κουτσουράδη, καθώς και οι ασφαλισμένοι του ΕΦΚΑ και των λοιπών ταμείων.

Πρόκειται για εξαιρετικές εγκαταστάσεις στις οποίες μέχρι πρότινος στεγάζονταν τακτικά ιατρεία με τη συνδρομή προσωπικού από το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ, ενώ για κάποιο διάστημα μετακινούνταν και αγροτικοί ιατροί για απλή συνταγογράφηση χρονίως πασχόντων ασθενών, ενώ από τον Φεβρουάριο μήνα λειτουργούσε ως εμβολιαστικό κέντρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 2η ΥΠΕ αρνείται να κάνει αποδεκτό το αίτημα μετεγκατάστασης του προσωπικού του ΕΚΑΒ στο κτίριο αν και υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι.
Να σημειωθεί ότι οι διασώστες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας επιτελούν τις εφημερίες τους σε ακατάλληλο χώρο, κάτω από σκάλες εισόδου σε κλινικές, στο Νοσοκομείο της Κω.

πηγή: ertnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας γίνει μετεγκατάσταση του 3ου γυμνασίου που τα παιδιά εν έτη 2021 κάνουν μάθημα σε κοντέινερ.Ουτως η άλλως το 3ο Γυμνάσιο είναι παιδιά περιοχής πλατάνι και αμπαβρης οπότε θα βόλευε

  2. Το πρόβλημα ποιο είναι κατάλαβε κανείς;Απλά να βολευτεί το πρωσοπικο του ΕΚΑΒ;Επειδή είναι ωραίο κτίριο;Όλες οι άλλες υπηρεσίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται.Ποια καταργήθηκε;

  3. Απο που κι ως που παρεχονταν ιατρικες υπηρεσεις απο τον διευθυντη του Κεντρου Υγειας;
    Περαν του ορθοπαιδικου, ο οποιος αναγκαστηκε σε παραιτηση μετα την επιβολη απο τη διοικηση να σταματησει να παρεχει τις ιατρικες του υπηρεσιες ως ορθοπαιδικος και να απορροφηθει εξ ολοκληρου στον εμβολιασμο, στο κεντρο υγειας Πλατανιου δεν παρεχονταν αλλες ιατρικες υπηρεσιες.
    Ο χωρος ειναι πραγματικα εξαιρετικος αλλα με την ταχυτητα που χαρακτηριζει το ελληνικο δημοσιο σε ληψη τετοιων αποφασεων πολυ φοβαμαι πως και του χρονου εδω θα ιεμαστε να συζηταμε για το θεμα εκμεταλλευσης του χωρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ