Φίλοι του Περιβάλλοντος Κω και Νισύρου προς Δήμαρχο Νισύρου: Χαιρόμαστε που αυτή η αγάπη μας ενώνει

1
1029

Οι Φίλοι του Περιβάλλοντος Κω και Νισύρου αισθανόμαστε την ανάγκη ν’ απαντήσουμε στον δήμαρχο Νισύρου για όσα αναγράφει στο κείμενο διαμαρτυρίας του.
Καταρχάς να τον καθησυχάσουμε ότι η λέξη δόλος είναι άγνωστη για εμάς. Παρά μόνο η αγάπη για το περιβάλλον. Χαιρόμαστε που αυτή η αγάπη μας ενώνει. Χαιρόμαστε που ενεργοποιήθηκε η δημοτική σας αρχή στις καταγγελίες δημοτών σας και για την ενημέρωση μας για τα τρέχοντα προβλήματα. Βέβαια θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε στην καύση των απορριμάτων που πιστεύουμε ότι συμφωνείτε μαζί μας.
Σχετικά με μία από τις επίμαχες φωτογραφίες σφαγμένου ζώου, να σας ενημερώσουμε ότι είναι επιβεβαιωμένο από δημόσια υπηρεσία ότι ανήκει σε Νισύριο κτηνοτρόφο με επίθετο «Κ…..»

Φίλοι του Περιβάλλοντος Κω και Νισύρου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΡΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΞΥΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΙΑ ΤΑ ΕΘΑΒΕ.ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΜΙΞΗ ΑΜΜΟΥ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΑ.ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΑΣΤΟΧΗ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ