Συνελήφθη 17χρονος στην Κω για κλοπή τσάντας με τραπεζικές κάρτες που χρησιμοποίησε για αγορές

0
3645

Την 08-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 48χρονος ημεδαπός ο οποίος κατείχε πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Την 08-09-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 46χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε τρία αρχαία αντικείμενα (δύο αμφορίσκους και έναν αμφορέα). Τα αρχαία αντικείμενα κατασχέθηκαν. (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Κω Την 08-09-2021 το απόγευμα συνελήφθη στη Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Την 08-09-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 17χρονος ημεδαπός ο οποίος αφαίρεσε μέσα από όχημα τσαντάκι που περιείχε μεταξύ άλλων τραπεζικές κάρτες και στη συνέχεια χρησιμοποιείσαι μια προβαίνοντας σε αγορές προϊόντων. Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του αποδόθηκαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ