Κ. Πουλάς: «322% αύξηση σε αιφνίδιους θανάτους στην Κάλυμνο το πρώτο 6μηνο του 2021 – Όλοι εμβολιασμένοι»!

24
35217

Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία, καθώς σύμφωνα με όσα είπε καταγράφεται ραγδαία αύξηση αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο το δεύτερο εξάμηνο του 2021, μια αύξηση που την συνδέει χρονολογικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού.  

«Η Κάλυμνος είχε κατά μέσο όρο 176 θανάτους κατά μέσο όρο, ή 88 το εξάμηνο την προηγούμενη δεκαετία. Το προηγούμενο εξάμηνο του 2021 που συμπίπτει με την επιχείρηση «Ελευθερία» η Κάλυμνος κατέγραψε 284 αιφνίδιους θανάτους από «φυσικά αίτια» δηλαδή 322% πάνω από το μέσο όρο της δεκαετίας και όλοι εμβολιασμένοι. Όλοι εμβολιασμένοι! Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και την δικαστική εξουσία», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Πουλάς.

Η καταγγελία του Κ.Πουλά δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς παρατηρείται όντως αύξηση θανάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες τον τελευταίο καιρό. Αύξηση η οποία χρονολογικά συνδέεται με την έναρξη των εμβολιαστικών προγραμμάτων.

Να υπενθυμίσουμε πως στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ παρατηρείται «έκρηξη» θανάτων από το 2ο τρίμηνο του έτους ξεπερνώντας μάλιστα και τον μέσο όρο της τελευταίας πενταετίας.

Μάλιστα το 2021 έχουν πεθάνει περισσότεροι συμπολίτες μας απ’ ότι το 2018 με τους 120 νεκρούς στο Μάτι. Τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάϊο εφέτος είχαμε κάπου 4.700 θανάτους παραπάνω από το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο! Πέρυσι 33.257 και εφέτος 37.929, δηλαδή σχεδόν 15% αύξηση!

Πρόκειται για μία τεράστια αύξηση για ένα τρίμηνο, αφού αντιστοιχεί σε σχεδόν 20.000 αύξηση ετησίως.

Μιλάμε για τον συνολικό αριθμό των θανόντων στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι θάνατοι από Covid-19.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της οι θάνατοι στην Ελλάδα κατά τις 26 πρώτες εβδομάδες του 2021 (4/1/2021–4/7/2021) ανήλθαν σε 69.275 (35.528 άνδρες και 33.747 γυναίκες) ενώ κατά τις αντίστοιχες 26 εβδομάδες του 2020 (30/12/2019–28/6/2020) είχαν ανέλθει σε 64.506 (32.266 άνδρες και 32.240 γυναίκες), σημειώνοντας αύξηση 7,39%.

Αύξηση κατά 5.859 θανάτους (9,24%) σημειώθηκε σε σχέση και με το μέσο όρο των πρώτων 26 βδομάδων της εξαετίας 2015 –2020 (63.416 θάνατοι).

Κι ενώ ο Ιούνιος του 2021 είναι ο μήνας με τους λιγότερους θανάτους από Covid-19 στην Ελλάδα η 25η και η 26η εβδομάδα του 2021 που συμπίπτουν με το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου, εμφανίζονται να έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό θανόντων στο γενικό πληθυσμό (συμπεριλαμβανομένων και των θανάτων από COVID) με 2.948 και 3.149 θανόντες την 25η και 26η εβδομάδα αντίστοιχα.

Αύξηση θανάτων και στο Ισραήλ 

Διεξήχθη μια ενδιαφέρουσα μελέτη η οποία μελετά την υπερβάλλουσα θνητότητα των νέων στο Ισραήλ κατά του μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2021. Σύμφωνα με την μελέτη είναι αρκετά πιθανό η αύξηση θανάτων να συνδέεται με τους εμβολιασμούς. 

Η μελέτη έχει υποβληθεί για δημοσίευση και είχε ως στόχο να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους αυξήθηκαν οι θάνατοι στο Ισραήλ σε νέους τους συγκεκριμένους μήνες, καθώς ο κορωνοϊός στις συγκεκριμένες ηλικίες έχει χαμηλή θνησιμότητα.

Όπως αναφέρεται στη μελέτη οι ερευνητές παρατηρούν αύξηση στις καρδιακές ανακοπές (20-40%) καθώς και αύξηση σε μυοκαρδίτιδες και αυτοάνοσα. Μάλιστα η μελέτη συνδέει την αύξηση θανάτων σε νέους με την εμβολιαστική εκστρατεία και μάλιστα προτείνει την παύση της.

Αναλυτικά διαβάζουμε στη μελέτη η δημοσιεύεται στο steve-ohana.medium.com

«Σε αυτήν την εργασία, αναλύουμε την υπερβάλλουσα θνητότητα στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, εστιάζοντας στην ηλικιακή ομάδα των νεαρών ενηλίκων κάτω των 50 ετών, καθώς ο κίνδυνος να πεθάνουν από τον κορωνοϊό είναι χαμηλός. 

Η μελέτη είναι βασισμένη κυρίως σε διαδικτυακά στοιχεία από το Κεντρικό Στατιστικό Γραφείο του Ισραήλ. Παρατηρήσαμε μια απροσδόκητη αύξηση της υπερβάλλουσα θνητότητα σε ηλικίες 20 έως 49 ετών τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2021.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπερβάλλουσα θνητότητα σε αυτές τις ηλικίες σπανίως παρατηρείται, μόνο σε περιόδους πολέμου. Εξετάσαμε εάν ο COVID-19 θα μπορούσε να ευθύνεται γι’ αυτό. Η ασυνέπεια μεταξύ των αναφερόμενων θανάτων από κορωνοϊό και των υπερβολικών θανάτων σε αυτή την ηλικία μας οδήγησαν να εξετάσουμε άλλες πιθανές αιτίες: Ατυχήματα και εμβολιασμός. 

Πράγματι η αύξηση της θνησιμότητας συνέπεσε με την έναρξη της ισραηλινής εκστρατείας εμβολιασμού για άτομα 20 έως 49 ετών, με το Ισραήλ να εμβολιάζει το 75% των ατόμων της συγκριμένης ηλικιακής ομάδας. 

Αυτή η αύξηση της θνησιμότητας σε νέους παρατηρήθηκε και σε δύο ακόμη χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ουγγαρία, οι οποίες επίσης έχουν το κοινό με το Ισραήλ ότι εμβολίασαν μαζικά τον πληθυσμό τους. Αυτές οι παρατηρήσεις θα πρέπει να οδηγήσουν στην παύση της εκστρατείας και να διευκρινιστούν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους σημειώθηκαν αυτοί οι θάνατοι, ειδικά σε άτομα που δεν κινδυνεύουν ιδιαιτέρως από το κορωνοϊό, δηλαδή σε ενήλικες κάτω των 50 ετών». 

24 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ότι οι αιφνίδιοι θάνατοι και ιδίως των νέων παιδιών που έφυγαν πρόσφατα στην Κω δεν καταγράφονται ή περνάνε στο ντούκου

  • Αν όντως στους θανάτους είναι ΚΑΙ εμβολιασμενοι και ευθύνεται το εμβόλιο, μπορειται να φανταστείτε τι θα γινόταν αν κολλαγαν τον ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΙΟ? Θα ΕΛΙΩΝΑΝ μια και έξω σαν κερί. Άρα καλώς εμβολιάζεται ο κόσμος γιατί έχουμε να κάνουμε με έναν ΔΙΑΒΟΛΟΪΟ που θέλει μεγάλη προσοχή. Το ότι απεβίωσαν κάποιοι εμβολιασμενοι είναι ηλίου φαεινοτερον ότι είχαν έστω και ΑΤΥΠΑ υποκείμενα νοσήματα. Μην πανικοβαλόμαστε. Απλά όλο και κάποιος θα βρεθεί να πη το δικό του σενάριο. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι εκατομμύρια εμβολιασμενοι στην ΕΛΛΑΔΑ ζούμε μια ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ΖΩΗ.

   • Βα.Δρ νόμιζα ότι απλά είσαι για δέσιμο αλλά τώρα κατάλαβα ότι είσαι πολύ επικίνδυνη…για ρώτα τον αδερφό σού στην Κάλυμνο έχει ακόμα την ίδια γνώμη

   • Τίποτα δε θα γινόταν.Η θα το περνούσαν «ασυμπτωματικά» ή θα έπρεπε να πάρουν αντιβίωση και κορτικοστεροειδή,κάτι που η κυβέρνηση Μητσοτάκη απαγόρευσε το Σεπτέμβριο του 2020 χωρίς συνταγή.Οι ηλικιωμένοι κι όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα κινδυνεύουν (κι όχι απόλυτα γιατί σκοτώσαν κόσμο στα δημόσια νοσοκομεία για να στηρίξουν το «αφήγημα»).

   • Πρεπει να πας ξανα σχολειο (λεω κατι ελαφρυ για να μην πω Νταου Πεντελης) δεν καταλαβαινεις τι διαβαζεις.Μετα λεμε γιατι παει στον γκρεμο η Ελλαδιτσα

  • Καλα ηρεμίσει ακολουθεί άλλο αυτό από τον κύριο παρλαπιπα που θα το λέει.Όσοι πέθαναν στη Κω είχαν εμβολιαστεί.Ευχαριστημένος;Οαρακολουθα τις ειδήσεις στο hitv να το δεις.

 2. να συλλαμβάνει τους κατοίκους για εμβόλιο κατοχή και εμβολιοχρησία.
  Η μόνιμη βλάβη που επιφέρει στα κύτταρα ο συνεχής …. δεν στοιχειοθετείται.

 3. Την Κυριακή θα βρίσκονται σε εκκλησίες Αθηνών και Θεσσαλονίκης και αλλού κινητές εμβολιαστικές μονάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στις Αρχάνες Ηρακλείου έξω από τον Άγιο Νικόλαο.Ο πάτερ Άνδρεας εκεί έκανε πολύ κόσμο να αλλάξει γνώμη.Επισης είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνεται στους υγειονομικούς.Και μεγάλη ευκαιρία θα έλεγα. Η εμβόλιο ή τάφος που λέει και ο Ιερώνυμος.

 4. …..Να πητε ότι χάνουμε έναν άνθρωπο κάθε ώρα,ότι τα Ευρωπαϊκά κράτη το ένα μέρα το άλλο συμπληρώνοντας ένα μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένων χαλαρώνουν τα μέτρα και προχωράνε στο να ξαναζούν φυσιολογικά.Την ίδια ώρα εδώ στην Ελλάδα μελετάμε καινούργια μέτρα μαζί με νεκρούς απλά επειδή κάποιοι βρίσκονται στον κόσμο τους.Κάποιοι Ιεχωβάδες κάποιοι παλαιοημερολογιτες,κάποιοι φασιστες,κάποιοι ψεκασμενοι,κάποιοι ηλιθιοι ,κάποιοι αμόρφωτοι και κάποιοι που θέλουν να εκμεταλευτουμ την κατάσταση και επενδύουν στη καταστροφή είτε πολιτικά μαζεύοντας ψηφαλακια είτε οικονομικά .Ναι δεν είναι ιός του Μητσοτακη ούτε του Τσίπρα.
  Τέλος κάτι για τους φασιστες…οι αρχηγοί σας θα μείνουν μέσα όσο και να κτυπιεστε.

 5. Ποιος είναι πάλι αυτό το αστέρι;Υποψηφιος με τον Βελόπουλο η τον Τράγκα;Ποιος έκανε την έρευνα είπαμε;Πάντως ωραίος ο τύπος.Όλοι όσοι πεθαίνουν είναι εμβολιασμένοι στην Καλυμνο.Σεν ντρέπεστε πια;Εξαλου το είπε το έγκυρο κανάλι …. Στις ειδήσεις του.

 6. Υπάρχουν ακόμα Καλύμνιοι ;Αν πέθαναν τόσοι μόνο από αιφνίδιο θάνατο ,βάλε τους υπόλοιπους συν αυτούς από τον ιό ,πάει η Καλυμνος.Τι το ιδιαίτερο έχει η Καλυμνος Αλήθεια και έκανε έρευνα ο φαρμακοποιός μόνο εκεί;

 7. Το ότι δηλώνει καθηγητής με ειδικότητα άσχετη με το αντικείμενο της έρευνας που έγινε ειδικά για την Καλυμνο,Είναι λεπτομερια.Καλα κρασια.

 8. Ή θα εμβολιαστείτε ή θα νοσήσετε . –
  Ή θα εμβολιαστείτε ή θα νοσήσετε . –
  Ή θα εμβολιαστείτε ή θα νοσήσετε . –
  Ή θα εμβολιαστείτε ή θα νοσήσετε . –
  Ή θα εμβολιαστείτε ή θα νοσήσετε . –

  Αυτά μας λέει ο Μητσοτάκης και οι λοιποί pfizerντίλερς, έχοντας ελεγχόμενο το υπερόπλο «ΜΜΕ»..

  Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος…. 🤮🤮🤮

  Υ.Γ. Γαλαζιε φασιστακο σχολιαστή – προπαγανδιστή των εμβολίων, συνέχισε τον χλευασμό και τον εκφοβισμό των ανεμβολίαστων. Και τρέχα τώωρα για την τρίτη δόση…!

 9. Και που είστε ακόμα μέχρι την τριετία που είπε ο καθηγητής τι έχει να γίνει…………………..

 10. ..και τους υπόλοιπους σεισμολόγους για τις παρενέργειες των εμβολίων..

  • ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΠΑ, ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΣΙ. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 11. Πλύση εγκεφάλου ακριβοπληρωμένων καναλιων Παγωνη, Βασιλακοπουλος, Κικίλιας, Γουρλομάτης φτου και απ την αρχή..

  Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne : Τα «εμβόλια» δεν είναι εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές http://aegeanews.gr/news/ygeia-diatrofi/402473/home-2021-avg-21-kathigitis-loimoksiologias-christian-perronne-emvolia-den-einai-emvolia-alla-genetikoi-tropopoiites-kathigitis-loimoksiologias-christian-perronne-emvolia-den-einai-emvolia-alla-gene/

 12. Σημερα παιθαναν ξαφνικα, εκει που καθοντουσαν, 45 στην Καλυμνο, 55 στην Κω και 99 στην Αστυπαλαια. Τι επειδη δεν τα λενε τα καναλια?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.