Συλλήψεις στην Κω για μουσική και μικροποσότητα κάνναβης

0
2459

Κατασχέθηκαν -100- γραμμ. κάνναβη

Συνελήφθη το Σάββατο (21 Αυγούστου 2021) το πρωί στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, ένας αλλοδαπός κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε κατάλυμα όπου διέμενε ο κατηγορούμενος και βρέθηκε στην κατοχή του αποσκευή που περιείχε αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη βάρους 100 γραμμάρια.

 

Η ανευρεθείσα ποσότητα κάνναβης κατασχέθηκε.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Στις 21 και 22-08-2021 βραδινές ώρες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, δύο αλλοδαποί (άντρας και γυναίκα) ηλικίας 32 και 48 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Επιπλέον συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνόδευε την 48χρονη ομοεθνή του καθοδηγώντας την να επιβιβασθεί παράνομα σε διεθνή πτήση. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Στις 21 προς 22-08-2021 βραδινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, δύο 26χρονοι αλλοδαποί οι οποίοι λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Την 21-08-2021 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 17χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και μαχαίρι με μήκος λάμας 10 εκατοστά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ