Aποκατάσταση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ανδρέα Σταυρόπουλου

21
10502

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εκδίδεται η παρούσα Ανακοίνωση, η οποία υπέχει θέση αποκατάστασης του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Ανδρέα Σταυρόπουλου, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία του Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω, τέθηκε στο αρχείο ποινική δικογραφία, η οποία είχε σχηματιστεί σε βάρος του παραπάνω Αξιωματικού το 2017.

Η Ανακοίνωση εκδίδεται κατ’ εφαρμογή του άρθρου 7 του Ν.2713/1999, κατόπιν αιτήσεως του προαναφερόμενου Αξιωματικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χαχαχαχα τελικά αυτοί του εσωτερικων υποθεσεων είναι άχρηστοι καλά τους κάνεις ..σου βγάζω το καπέλο χαχαχαχα

  2. ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΜΕ ΛΥΣΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΧΟΛΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΤΕ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.

  3. Ο κύριος Ανδρέας Σταυρόπουλος είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος που αγαπάει τον πολίτη και καθημερινά υπό δύσκολες συνθήκες προσφέρει τα μέγιστα, από την θέση που τον έχει τάξει η πολιτεία, στην τήρηση της ασφάλειας και της νομιμότητας στην Κω.
    Εύχομαι να του δίνει ο Θεός πάντα υγεία και κουράγιο να συνεχίσει να επιτελεί το σημαντικό έργο του και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

    • Αμάν μια ..γλωσσάρα με πλάτος ίσο φύλλου υγράλατου μπακαλιάπρου

      πώς την φροντίζεις καλέ τόση επιφάνεια;

      • Με 70 ευαρέσκειες στο Σώμα όντως είναι ανύπαρκτος…. χαχαχχαχ χαχαχχαχ
        Καμία άλλη γελοιότητα έχεις να πεις???
        Βρες και άλλον Αξκο στην Ελλάδα με τόσες ευαρέσκειες και ψηφισμένο από τους πολίτες της τοπικής κοινωνία που υπηρετεί σε δημοσκόπηση ως το πρόσωπο της χρονιάς!
        Θα πνιγείτε από τη χολή χαχαχχαχ χαχαχχαχ

  4. Εύχομαι να του δίνει ο Θεός πάντα υγεία και κουράγιο να συνεχίσει να επιτελεί το σημαντικό έργο του και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας.
    Και πολύ……. όπως πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Σου βγάζω το καπέλο ρε φίλε. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι γνωστοί σου, ούτε ποιους κρατας από τα κάκαλα και την γλυτώνεις συνέχεια αλλά μπράβο σου ρε μάγκα. Σε ζηλεύω..

    • Υπάρχει και η περίπτωση να στοχοποιείται με ανώνυμες καταγγελίες από κάποιους που τους χαλάει τη σούπα για τις παρανομίες τους!
      Δες και αυτό το σενάριο!
      Δε νομίζω να είναι τόσο κουτοί στο Εσωτερικών υποθέσεων ή οι δικαστικοί με 14 αποκαταστάσεις…
      Μη βλέπουμε φαντάσματα και πάντα ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει…😉

  6. Όλοι εσείς οι τιμητές …… σίγουρα…… θα έχετε κάνει παρέα δεν εξηγείται αλλιώς.Αν υπήρχε κράτος δικαίου θα έπρεπε να είστε όλοι μαζί στον Πλατύ ποταμό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ