Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το ανακαινισμένο και εντυπωσιακό Kantouni Beach Boutique Hotel (video)

0
2335

Σήμερα Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 ανοίγει τις πύλες του, το ανακαινισμένο και εντυπωσιακό  Kantouni Beach Boutique Hotel και δέχεται τους πρώτους ενοίκους του.

Έπειτα από τη ριζική ανακαίνισή του, το ξενοδοχείο Kantouni Beach Boutique Hotel ανήκει πια στην κατηγορία των 4 αστέρων και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της Καλύμνου.

Δίπλα ακριβώς στην ακρογιαλιά στο Καντούνι, θα σας σαγηνεύσει με τα πολυτελή δωμάτια που διαθέτει καθώς και τις σουίτες με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο ενδείκνυται για παραθερισμό δίπλα στη θάλασσα και διαθέτει ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο και pool bar καθώς και πισίνα εξωτερικού χώρου δίπλα στην παραλία. Πολυτέλεια ,ποιότητα και  ζεστή φιλοξενία.

Η εταιρία Michelangelo Hotels and Resorts σας καλεί να ανακαλύψετε το νέο της μέλος Kantouni Beach Boutique Hotel στο πανέμορφο νησί της Καλύμνου για  αξέχαστες διακοπές σας στο νησί.

Υποδομές & Υπηρεσίες:

Εικοσιτετράωρη υπηρεσία υποδοχής και ρεσεψιόν, υπηρεσία groom, δωρεάν ασύρματη (Wi-Fi) σύνδεση στο Διαδίκτυο σε όλους τους χώρους, Εστιατόριο, Pool bar, δωρεάν εξωτερικό παρκινγκ, υπηρεσία πλυντηρίου, υπηρεσία δωματίου/room service (πρόσθετη χρέωση).

Διαμονή

Άνετη διαμονή και πολυτέλεια σε πανέμορφα δωμάτια με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξοπλισμό

30 πολυτελή, άνετα και ευρύχωρα Δωμάτια & Σουίτες που απλώνονται σε 3 ορόφους.

Επιπλέον άνεση χάρη στα super king size κρεβάτια: χαλαρώστε και απολαύστε το απέραντο γαλάζιο!

Εστίαση

Το εστιατόριο Kymata Restaurant Cocktail Bar σας περιμένει για μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία, μοναδικά signature cocktails και δροσιστικά ποτά.

Φαγητό και ποτό δίπλα στη θάλασσα, με την χαρακτηριστική ελληνικά απλότητα.

SEAFRONT RESTAURANT

Υψηλής ποιότητας φαγητό

Ένα εξαιρετικό εστιατόριο δίπλα στο κύμα, ανοιχτό όλη την ημέρα για να απολαύσετε μοναδικά γεύματα.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό, ζεστά και κρύα πιάτα, φρέσκους χυμούς, υγιεινά smoothies και αρωματικούς καφέδες.

Μετά από το κολύμπι και την ηλιοθεραπεία, τι θα λέγατε για ένα νόστιμο σνακ, μια φρέσκια σαλάτα ή ένα ελαφρύ γεύμα;

Απολαύστε ένα εξαίσιο δείπνο με γκουρμέ πιάτα φτιαγμένα με φρέσκα υλικά. Η μεσογειακή και η διεθνής  κουζίνα στα καλύτερά της. Πιείτε μια γουλιά κρασί και απολαύστε τα εκπληκτικά χρώματα που χαρίζει ο ήλιος δύοντας πίσω από τα βουνά και τη θάλασσα.

POOL BAR

Το pool bar σερβίρει μοναδικά signature cocktails και ποτά όλη την ημέρα. Βουτήξτε στην πισίνα, χαλαρώστε και πιείτε τον καφέ σας, απολαύστε έναν υπέροχο χυμό ή ένα δροσιστικό ποτό ή ένα υγιεινό σνακ από το μενού. Τις πολύ ζεστές μέρες δεν χρειάζεται καν να φύγετε από την πισίνα, το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας σας περιβάλλει.

ΠΙΣΙΝΑ & ΠΑΡΑΛΙΑ

Απολαύστε τη μέρα σας δίπλα στην πισίνα η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους πελάτες του ξενοδοχείου. Ο χώρος της πισίνας διαθέτει ξαπλώστρες με μαλακά στρώματα και ομπρέλες ενώ προσφέρονται και πετσέτες. Το μπαρ σας περιμένει για δροσιστικά ποτά και κοκτέιλ.

Δροσιστείτε στην πισίνα κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Μπορείτε επίσης να κατέβετε με τα πόδια από το επίπεδο της πισίνας στην αμμουδιά και να περπατήσετε δίπλα στο κύμα ή να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας.

Ξενάγηση στους Χώρους του Ξενοδοχείου

Ο φακός του kalymnos—news.gr επισκέφτηκε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2021 το  Kantouni Beach Boutique Hotel και είχαμε τη χαρά και την τιμή να μας ξεναγήσουν στους χώρους ενός πραγματικού στολιδιού για την περιοχή και την Κάλυμνο, ο ιδιοκτήτης Μιχάλης Λισγάρης και ο Διευθυντής του Ξενοδοεχείου Σταύρος Γεδεών

Να σημειώσουμε ότι η ριζική ανακαίνιση  έγινε αποκλειστικά από τα συνεργεία των Καλύμνιων  εργολάβων Μανώλη Μέρη και Θανάση Ροδίτη με αρχιτέκτονα τον  Αντώνη Παπαμιχαήλ και με τις οδηγίες και κατευθύνσεις του ιδιοκτήτη Μιχάλη Λυσγάρη. Το 95% του προσωπικού που ασχολήθηκε στις εργασίες  ήταν από την Κάλυμνο,

Επίσης όπως μας είπε ο Μιχάλης Λισγάρης, όλο το προσωπικό του Ξενοδοχείου,  25-30 άτομα, θα είναι από την Κάλυμνο.

Δείτε το video  που ετοίμασαν η Μπέττυ Mαίλλη και ο Μάμας Χαραμάντάς με πλάνα από το εντυπωσιακό Kantouni Beach Boutique Hotel καθώς και φωτογραφίες

24-6-2021 Το νέο ξενοδοχείο Kantouni Beach στο Καντούνι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ