ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ Κω 2021: Σύσκεψη μαθητών για το ιδανικό σχολείο

19
1068

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ Κω 2021: Σύσκεψη μαθητών με ανταλλαγή απόψεων για το ιδανικό σχολείο, το βράδυ της Κυριακής στο πάρκο «Ξενία».

Βίντεο:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

 

19 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κάτι που όλοι ΩΦΕΙΛΟΥΝ να γνωρίζουν. Όσο αφορά την πονηριά του ΚΚΕ γνωρίζει πως μόνο στα παιδάκια έχει πέραση. Και φυσικά σε ελάχιστους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ μεγάλους. Δείτε και τα ποσοστά. Βέβαια για τα αθώα παιδικά μυαλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από μόδα. Γι’αυτό ελάχιστα συνεχίζουν στο κόμα. Τώρα για μας τους υπόλοιπους καλά να είναι οι αριστεροι, να ΓΕΛΑΜΕ…

  1. Αυτοί οι κνιτες θα μπορούσαν να ήταν ωραία τουριστική ατραξιόν εάν δεν ενοχλούσαν.
    Να τους βγάζουν φωτό οι τουρίστες,να έχουν να λένε στις χώρες τους ότι στην Ελλάδα υπάρχουν ακομα κομμουνιστές

  2. Τα ορφανα του Σταλιν.. Αν ειναι δυνατον εν ετη 2021 να υπαρχουν τοσοι μπουφοι που να πιστευουν πραγματικα αυτες τις σαχλαμαρες.. Στην κοσμαρα τους

  3. Αφήστε την νεολαία να κρίνει μην σας ενοχλούν οι προοδευτικόί άνθρωποι.

    • Ναι φίλε μου.Το ΚΚΕ είναι ένας από τους λόγους που είμαστε εδώ.Ήταν και είναι πάντα βαρυδι στη πρόοδο της χώρας.Πολλές φορές και ενάντια.Το να το λέτε προοδευτικό χάνουν οι λέξεις το νόημα τους.

    • Πώς μπορεί να είναι προοδευτικός κάποιος που πιστεύει σε οικονομικες θεωρίες και συστήματα του 1850?

        • ότι η φεουδαρχία του μεσαίωνα έχει σχέση με το σύγχρονο οικονομικό σύστημα, το πιστεύουν μόνο αριστεροί και κλινικά ηλίθιοι κατηγορίας 5

  4. Ολα τα πραγματα ερχονται και παρερχονται. Σαυτο το χωρο καποτε, εκανε γιορτη νεολαιας το ΠΑΣΟΚ και περνουσαν 2.000 ατομα. Σημερα αν γινει θα πανε 8 γεροντια. Οι ιδεες αλλαζουν ο κοσμος αλλαζει!!! Τωρα η νεολαια καθεται με ενα ακριβο κινητο και …..

  5. Το ότι έχουν περάσει στα μυαλά νέων παιδιών ότι αυτό είναι….πρόοδος,δεν υπάρχει σωτηρια.

  6. Όπως σε όλα τα κόμματα έτσι και σ΄αυτό υπάρχουν συμφέροντα μεταξύ τους. Ο ένας δίνει το δαχτυλίδι στον άλλο. Αυτό είναι σύνηθες, αυτό όμως που ενοχλεί είναι η υπόγεια προπαγάνδα που κάνουν στα παιδιά.

  7. Θέλω να δω πότε θα ξυπνήσουν επιτέλους όλοι και να πετάξουν έξω από τα σχολεία τα κόμματα

  8. Ο κομμουνισμος ηταν καλος την περιοδο της φεουδαρχιας και της σκληρης εκμεταλλευσης!!! Σημερα δεν εχει νοημα. Απλα θελει αγωνα για περισσοτερη δημοκρατια, ισονομια, αληλεγγυη, κοινωνικη δικαιοσυνη!!!

  9. Συγχαρητήρια το να μην συμφωνείτε το κατανοώ αλλά το να βρίζετε μάλλον δείχνει το χαρακτήρα σας και το επίπεδο σας… Σχολιαστές του καναπέ….

  10. Ευτυχώς ηττηθηκατε σύντροφοι και δεν νιώσαμε τι εστί κομμουνισμός. Στο σήμερα, μόνο για να κόβετε ψήφους στο ΣΥΡΙΖΑ είστε χρήσιμοι. Αφού υπάρχει πνευματική καθυστέρηση στην χώρα, τουλάχιστον να αλληλοτρωγεται

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ