ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με την ευχή να είναι «αχρείαστοι» η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της ΕΟΔ Κω

1
1334

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με διαρκή ετοιμότητα, αισιοδοξία και χαμόγελα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης βορείου συγκροτήματος Δωδ/σου έκοψε σήμερα το πρωί την βασιλόπιτά της, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και της πολιτικής προστασίας, στις εγκαταστάσεις της στην Κω.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε κι έκοψε μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου (ο οποίος απουσιάζει εκτός Κω) ο π. Περικλής, με την ευχή και την ελπίδα το 2018 να είναι καλύτερο από το 2017 (με τις έκτακτες καταστάσεις που ζήσαμε).

Εκ μέρους της ΕΟΔ ΒΣΔ ο Πρόεδρός της Αντώνης Τρουμούλης ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους κι ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι στηρίζουν το έργο και την προσπάθεια της ΕΟΔ.

Εκ μέρους του Δήμου Κω χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος Δ. Γερασκλής (μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Δημάρχου αλλά και την ευχή τη δική του να είναι πραγματικά αχρείαστοι…) και ο Υπ. Πολιτικής Προστασίας Σεβ. Μαραγκός ο οποίος τόνισε την άψογη συνεργασία με την Ομάδα Διάσωσης και ανακοίνωσε την προμήθεια έως το τέλος του μήνα σύγχρονου μηχανήματος επέμβασης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (φωτιά, πλημμύρες κλπ) κόστους 200 χιλ. ευρώ. Παρούσα εκ μέρους του δήμου ήταν επίσης η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Βάσω Πη.

Τυχερός της ημέρας ο οποίος βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια πολύ όμορφη ατζέντα ήταν ο συμπολίτης μας Σεβαστιανός Λούκενας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλα τα μέλη της αξιόλογης και αποτελεσματικής ΕΟΔ , εύχομαι το 2018 να έχουν λίγα περιστατικά και αυτά με αίσιο τέλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ