Παροχή υπηρεσιών τηλεϊατρικής στα Δωδεκάνησα

3
494

 

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

 

Έπειτα από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29-03-2021, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βρίσκεται εν εξελίξει η αποδοχή χορηγίας για παροχή υπηρεσιών τηλεϊατρικής στα Δωδεκάνησα.

 

Οι υπηρεσίες, θα διατίθενται δωρεάν στους κατοίκους των νησιών της Δωδεκανήσου  οι οποίοι είναι ωφελούμενοι του κοινωνικού παντοπωλείου και όλων των κατοίκων των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου κάτω των 1.000 κατοίκων.

 

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή εφαρμογή τηλεϊατρικής, κατά την οποία θα παρέχονται ιατρικές συμβουλές, αρχική υποστήριξη και  συστάσεις σε κατοίκους που δεν έχουν την δυνατότητα λόγω απόστασης ή λόγω χαμηλών εισοδημάτων να επισκεφθούν άμεσα κάποιο γιατρό.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και πώς θα γίνεται η τηλεϊατρική;
    Θα υπάρχει κάποια ομάδα (πχ καρδιολόγος, παθολόγος, γυναικολόγος, παδιίατρος) που θα περιμένουν να τους καλέσουν μέσω της εφαρμογής; Αν τους τηλεφωνούσαν πόσο διαφορετικό θα ήταν και χρειάζεται ειδική εφαρμογή; Θα υπάρχουν άτομα εκπαιδευμένα και εξοπλισμός στο κάθε νησί ή μόνο μια εφαρμογή τύπου chat που υπάρχουν ήδη αρκετές και είναι και δωρεάν;

  2. Πωπω πρωτοπορεία! χρόνια εφαρμόζεται και σε άλλεςπεριοχές.Να έχουμε και απολογισμό απο την χρήση,όχι μόνο ανακοινώσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ