Κάλυμνος: Έχασε τη μάχη ο 81χρονος με covid-19 που πριν 15 ημέρες είχε διακομιστεί στην Κρήτη

2
1757

Έχασε τη μάχη ο 81χρονος με covid-19 που πριν 15 ημέρες είχε διακομιστεί στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα ο 81 χρονος νοσηλευόταν στην μονάδα covid-19 του Νοσοκομείου Καλύμνου και λόγω επιδείνωσης της  κατάστασης έγινε αεροδιακομιδή και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς (ΠΑΓΝΗ) στην Κρήτη στις 11 Μαρτίου 2021.

Επίσης την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη όπου είχε  διακομιστεί από το Νοσοκομείο Καλύμνου με covid-19  ένας 74χρονος συμπολίτης μας

Δυστυχώς ο σημερινός θάνατος του 81χρονου είναι ο 6ος που προήλθε από κορωνοίό. Τρία άτομα (άνδρες) άφησαν την τελευταία του πνοή εδώ στην Κάλυμνο, ενώ μία 72χρονη γυναίκα σε Νοσοκομείο της Αθήνας και δύο άτομα (ένας 74χρονος κι ένας 81χρονος) στην Κρήτη.

Αναφορικά με την μεταφορά από την Κρήτη στην Κάλυμνο των σορών των δύο εκλιπόντων συμπολιτών μας που άφησαν την τελευταία τους πνοή την Τετάρτη και σήμερα στο ΠΑΓΝΗ , έχει προκύψει πρόβλημα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr οι οικογένειες τους μέσω δικηγόρου ζητούν Εισαγγελική παραγγελία για να επιτραπεί η ταρίχευση και μεταφορά τους.

πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που σκέφτηκαν να μην εξοπλίσουν τα Νοσοκομεία μας, αλλά να αφήσουν τους ασθενείς να περιπλανώνται κάπου στο Αιγαίο. Αλήθεια αν ζούσε ο ατυχής συμπολίτης μας, πως θα επέστρεφε πίσω στο νησί του! Τα έξοδα και το ταξίδι μιας οικογένειας για να επιστρέψουν τον άνθρωπό τους ποιος το υπολόγισε?
    Ακόμα ποιο δύσκολο να μεταφερθεί τώρα πίσω απο την Κρήτη και η σορός του!
    Κρίμα στον άνθρωπο που έφυγε!
    Κρίμα στην τύχη μας!
    Συλλυπητήρια στις οικογένειες! Η Οδύσσεια συνεχίζεται όμως…

  2. Αν πεθανε μέσα σε πανεπιστημιακο ειδικο τμημα ,με εμπειρο επιστημονικό προσωπικό και ειδικη τεχνολογια,θα ζουσε στο νοσοκομειο της κω με καποιον παραπανω εξοπλισμο;ε μα πιά, η ιδια καραμελα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ