Κως: Tέσσερις αλλοδαποί κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών

0
1256

Τρεις αλλοδαποί από τη Βουλγαρία και ένας από την Αλβανία θα βρεθούν τον επόμενο μήνα στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, κατηγορούμενοι για τις ποσότητες κοκαΐνης αλλά και ακατέργαστης κάνναβης που είχαν εντοπιστεί σε πλυντήριο αυτοκινήτων.

Η υπόθεση είχε διαλευκανθεί στην Κω πριν από πέντε χρόνια και για αυτήν παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη ο 38χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, δύο συμπατριώτες του ηλικίας 35 και 29 ετών αντίστοιχα καθώς και ένας 30χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, στις 4 Αυγούστου 2016 στις 11.30 το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους έκαναν «έφοδο» στο κατάστημα του 38χρονου Βούλγαρου.
Από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν μέσα στον χώρο του πλυντηρίου 48,20 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας» και μία ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης σε αποθήκη του 38χρονου Βούλγαρου που βρίσκονταν παραπλεύρως του καταστήματος εντοπίστηκαν 42,4 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων, ενώ μέσα στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του βρέθηκαν 22,2 γραμμάρια κοκαΐνης και μικροποσότητα (0,24 γραμμάρια) ακατέργαστης κάνναβης.

Όλες οι ναρκωτικές ουσίες καθώς και το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων και η ζυγαριά κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη. Η δίκη τους προσδιορίστηκε να γίνει στις 12 Απριλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ