Έπαρχος Κω-Νισύρου: Επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου Δήμου Κω (ΒΙΝΤΕΟ)

22
1381

Επιτακτική η ανάγκη λειτουργίας του Δημοτικού Ιατρείου Δήμου Κω

 

Η δύσκολη αυτή περίοδος που διανύουμε είναι η πλέον κατάλληλη για τη λήψη αποφάσεων!

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον αυξημένο αριθμό rapid test που πραγματοποιούν οι Κινητές Ομάδες Μονάδων Υγείας στους συμπολίτες μας, θεωρώ πως είναι η κατάλληλη στιγμή να λειτουργήσει ξανά το υπάρχον Δημοτικό Ιατρείο Δήμου Κω, προσλαμβάνοντας τουλάχιστον σε πρώτη φάση, νοσηλευτικό προσωπικό εκ των εκτάκτων προβλεπόμενων προσλήψεων εν μέσω Covid.

Πιστεύω ότι η λειτουργία του εν λόγω ιατρείου θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των πλατειών και λοιπών σημείων που πραγματοποιούνται, μέχρι και σήμερα, έλεγχοι.

Ο συνωστισμός που παρατηρείται καθημερινά και ιδίως την τελευταία περίοδο στα ανωτέρω σημεία θα αποφευχθεί, με τους συμπολίτες μας να χαίρουν καλύτερης εξυπηρέτησης και με τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ να εξασφαλίζουν περισσότερο χρόνο για να βοηθήσουν τις πιο απομακρυσμένες δημοτικές κοινότητες του νησιού μας.

 

Γραφείο Τύπου

 

 

Βίντεο από:KOS TV ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΩ

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ….. Ολοκληρο νοσοκομειο επαρχε δεν κανεις τιποτα να στελεχωθει. Και τωρα πετας την παρολα περι δημοτικου ιατρειου? Τι αλλη μπαρουφα θακουσουμε θεε μου. Καμπανη προσεχε τους παρατρεχαμενους!!!

  2. Σωστή σκέψη Επαρχε. Οι αρμόδιοι ας ακούνε και τούς ειδικούς. Πρέπει η αυτοδιοίκηση να δραστηριοποιηθεί και όχι μόνο να φυτεύει ελιές!!!

  3. βρε γιε μου δες το νοσοκομειο που κουτσαινει και ασε τα δημοτικα ιατρεια. να γυρισομε στις εποχες των αγροτικων ιατρειων; που;;; στην πατριδα του ιπποπκρατη;;; βαρεθηκαμε τις αρλουμπες.

  4. Πρεπει να πει κατι κ αυτος,να δικαιολογησει αυτα που παιρνει.να μην περναει απαρατηρητος.αλλα κ παλι ολο λαθη.

    • Κύριε λογικέ πολίτη καλό είναι ο καθένας να συμβάλλει με τον τρόπο του στην βελτίωση της κατάστασης που όλοι βιώνουμε. Ποιο ακριβώς είναι το λάθος και πάλι λάθος στην παραπάνω τοποθέτηση.

  5. Και τι θα κάνει ο νοσηλευτής στο ιατρείο; Μπορεί να κάνει ο νοσηλευτής εξετάσεις covid χωρίς τον ΕΟΔΥ; ή μηπως μπορεί μόνος του να αποσυμφορίσει το νοσοκομείο;

    • Τα τεστ τα κάνουν νοσηλεύτριες (ειδύλλιο) στους δρόμους. Δεν θα είναι καλύτερα σε ένα αξιοπρεπή χώρο? Επειδή είναι πολύς ο κόσμος τώρα που κάνει τεστ

  6. Αν σας αρέσει να κάνετε τα τεστ στους δρόμους και ναπεριμενετε με τις ώρες ,τότε έχετε δίκιο. Αν προτιμάτε να περιμένετε στις τέντες για να εμβολιαστείτε,καλός έχει. Ο γιατρός μιλά για δημοτικό γιατρειά και όχι αγροτικά γιατρεια. Τουλάχιστον για να εξυπηρετηθούν αυτή την περίοδο οι κάτοικοι

  7. αν δεν κλείσουν όλα τα σχολεία στο τέλος θα γίνουμε πολύ μα πολύ χειρότερα αποτι κάποια άλλα νησιά…. να γίνει γενική συνέλευση ((( εχθές))) και να κλείσουν όλα…. πέρσι με 2 κρούσματα τα είχαν κλείσει όλα φέτος με 30 η 50 και μπορεί με πολύ ποιο πολλά παραπάνω είναι ανοικτά…. κάντε κάτι τώρα πριν είναι πολύ μα πολύ αργά

  8. Ξεμπερδευτείτε σύντροφοι, ποιός είναι ο Δήμαρχος ή ο Έπαρχος για να στελεχώσει το νοσοκομείο….έλα τώρα μια ζωή η μπάλα στην εξέδρα. Το νοσοκομείο να το στελεχώσει ο Διοικητής του όπως έκανε ο Νεκ…πριν. Μακάρι από τα χρήματα που ρέουν λόγω COVID στο δημοτικό ταμείο και γίνονται τετράμηνα και οκτάμηνα για το πράσινο, να προσλάβουν και νοσηλευτικό προσωπικό να ανοίξουν το Δημοτικό ιατρείο. Να γίνονται τεστ συνέχεια παντού και στα χωριά. Άντε γιατί μας πήρε η κάτω βόλτα…με τα κρούσματα.

    • Η στελεχωση του νοσοκομειου και γενικα η υγεια, ειναι δουλεια του κρατους αρα και της περιφερειας. Γιαυτο ας κανει ο καθενας τη δουλεια του και οχι να πετα ρουκετες!!!

  9. Γιατρέ, ζητείστε περισσότερα εμβόλια για το νησί. Συντονιστείτε με τον Δήμο για τα τεστ αλλά ζητείστε και παραπάνω εμβόλια. Η εικόνα των πολιτών στους δρόμους σε πηγαδάκια περιμένοντας για το τεστ δεν είναι η καλύτερη.

    • Οι δωρεάν προτάσεις παρακαλώ από τον άλλο διάδρομο. Πυροτεχνήματα διατίθενται για το βράδυ της Ανάστασης ή την Πρωτοχρονιά.

  10. Εσείς οι βολεμένοι που μιλάτε για πυροτεχνήματα δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι η σεζόν πρέπει να ανοίξει…χωρίς τεστ παντού δεν πρόκειται να μηδενίσουμε. Να ανοίξει το δημοτικό ιατρείο και να γίνονται πιο πολλά τεστ. Άντε να δούμε το μαύρο μας το χάλι…

  11. Κυριε Καμπανη τι θα γινει με το δρομο μπροστα στου σκλαβενιτη; παλι ετσι θα μεινει; 8 χρονια ο χατζημαρκος δεν το αναφερει. Αν δεν του το πει ο επαρχος δεν προκειται να το αγγιξει. Ντροπη!!!!

  12. Αχχχ γιατρέ μου! Σιγά μην το ανοίξουνε το Δημοτικό ιατρείο…έργο Κυρίτση είναι και αυτό!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ