Η Anko αγκαλιάζει τη νέα εποχή της εκπαίδευσης – Η εκπαίδευση έχει αλλάξει για πάντα (Εκπαιδευτικό Χριστουγεννιάτικο δώρο)

0
674

Η Anko αγκαλιάζει τη νέα εποχή της εκπαίδευσης

 

 

Η εκπαίδευση έχει αλλάξει για πάντα

Το 2020 έμελλε να αποτελέσει σταθμό στην ιστορία ως η χρονιά που άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνούμε, λειτουργούμε και εργαζόμαστε λόγω της πανδημίας. Μια χρονιά πρόκληση και για τον τομέα της εκπαίδευσης καθώς όλοι οι φορείς κλήθηκαν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία σε κάθε βαθμίδα. Η ηλεκτρονική μάθηση σε αρκετές περιπτώσεις έγινε από προαιρετική σε υποχρεωτική αλλάζοντας τις στρατηγικές διδασκαλίες.

Ανεξάρτητα από τη μορφή που πήρε η νέα πραγματικότητα, ένα πράγμα έγινε σαφές. Η εκπαίδευση έχει αλλάξει για πάντα. Η εκπαιδευτική τεχνολογία πρέπει είναι προσβάσιμη από όλους και αποτελεσματική ώστε να είναι εφικτή η διαχείριση μεγάλου αριθμού εκπαιδευόμενων από απόσταση χωρίς να θυσιάζεται η ποιοτική εκπαίδευση.

 

Αγκαλιάστε την αλλαγή

Η διαδικτυακή μάθηση, που συχνά αναφέρεται ως elearning education ή online εκπαίδευση, δεν είναι καινούρια για τον χώρο της εκπαίδευσης, ειδικά στο εξωτερικό. Η ηλεκτρονική μάθηση είναι η διαδικασία ανταλλαγής γνώσεων μέσω διαφόρων καναλιών όπως ηλεκτρονικά βιβλία, διαδικτυακά σεμινάρια, ζωντανές διαλέξεις, τηλεδιασκέψεις, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τις απόψεις τους και δίνοντας τη δυνατότητα για μεγαλύτερη συζήτηση διαφορετικών θεμάτων.

Συχνά χρησιμοποιείται η μέθοδος της «μικτής μάθησης». Ο συνδυασμός δηλαδή μαθημάτων με φυσική και ηλεκτρονική παρουσία. Το χρονοδιάγραμμα σύγκλισης απλά επιταχύνθηκε λόγω της πανδημίας. Η ταχεία υιοθέτηση της τεχνολογίας επέτρεψε στους εκπαιδευόμενους να αλληλοεπιδράσουν με νέους δημιουργικούς τρόπους. Εξάλλου, αν αναλογιστεί κανείς ότι στο μέλλον οι επαναλαμβανόμενες εργασίες θα αντικατασταθούν από μηχανές, επιβάλλεται να διδαχθούν όλοι νέες δεξιότητες που θα ενισχύσουν την αναλυτική σκέψη.

 

Ανακαλύψτε τα οφέλη

Η πανδημία ανάγκασε όλους να σκεφτούν «έξω από το κουτί». Οι εκπαιδευόμενοι ανακάλυψαν ότι μπορούν να μάθουν στο δικό τους ρυθμό, όπου και αν βρίσκονται, την ώρα που τους εξυπηρετεί.

Είναι η στιγμή που πρέπει να αγκαλιάσουμε την τεχνολογία. Ένα καλά σχεδιασμένο διαδικτυακό μαθησιακό περιβάλλον μπορεί να δώσει την ευκαιρία να αποκτήσει κάποιος εξατομικευμένη μάθηση. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που στοχεύει στην προσαρμογή της μάθησης για τα δυνατά σημεία, τις ανάγκες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε εκπαιδευόμενου.

 

Τα eLearning προγράμματα της Anko

Η μακρόχρονη εμπειρία της Anko και το καινοτόμο πνεύμα που τη διέπει έδωσαν την ώθηση να πρωτοπορήσει στις ανάγκες της νέας πραγματικότητας. Με βάση την ποιοτική εκπαίδευση που προσφέρει πάντα, δημιούργησε ολοκληρωμένα εξ αποστάσεως προγράμματα τουριστικών σπουδών, επεκτείνοντας τον ορίζοντα και τις δυνατότητες παρακολούθησης μέσω τηλεκπαίδευσης στους τομείς μαθημάτων εστίασης, ομορφιάς και ξενοδοχειακών σπουδών.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τον τομέα στον οποίο επιθυμεί να αναπτυχθεί και να παρακολουθήσει το υλικό που καλύπτει τις προσωπικές τους ανάγκες και επιθυμίες με την ευελιξία που του παρέχει η ευέλικτη μάθηση.

Στα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα που δημιουργήθηκαν από την Anko με ηγετικά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, ο εκπαιδευόμενος έχει στη διάθεση του περισσότερα από 1500 video, διαδραστικές ασκήσεις και άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή για να εντρυφήσει στο αντικείμενο μελέτης, αποκτώντας Διεθνή Πιστοποίηση, δίνοντας του περισσότερες δυνατότητες εργασιακής επιλογής στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

Εκπαιδευτικό Χριστουγεννιάτικο Δώρο

Αναλογιζόμενοι τα νέα δεδομένα στην εκπαίδευση και στο εργασιακό περιβάλλον, αμέσως εντοπίζουμε τη μεγάλη αξία της Δια Βίου Μάθησης και την ευελιξία που προσφέρουν τα eLearning προγράμματα.

Εν όψει Χριστουγέννων, εάν αναζητάτε το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή θέλετε να εμπνεύσετε κάποιον να εξερευνήσει νέες δυνατότητες στη ζωή του, μπορείτε να το κάνετε πραγματικότητα με την Anko.

Αξιοποιήστε σήμερα το Educational Gift Voucher της Anko και κάντε δώρο «γνώση» που είναι η μεγαλύτερη δύναμη του κόσμου.

Πρωτοτυπήστε κάνοντας μια προσωποποιημένη επιλογή από τα eLearning προγράμματα της σχολής, είτε ολόκληρο τον κύκλο μαθημάτων, είτε επιλεγμένες ενότητες.

 

Η Anko είναι πάντα δίπλα σας, σε κάθε σας βήμα.

 

Πληροφορίες:

 

  • Τηλέφωνα: 22420-26900/22410-62488

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ