Ένωση Αστυνομικών: Διαψεύδονται κατηγορηματικά τα περί αυταρχικής συμπεριφοράς αστυνομικών στην χθεσινή απεργία

6
1658

Σχετικά  με δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης περί καταστολής και   αυταρχικής συμπεριφοράς αστυνομικών κατά τη διάρκεια της 24ωρης  απεργίας την  26η Νοεμβρίου 2020, αυτά  διαψεύδονται κατηγορηματικά.   Οι   συνάδελφοι αστυνομικοί με σοβαρότητα και επαγγελματισμό  εφάρμοσαν τις κείμενες διατάξεις όσον αφορά τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού , όπως ισχύουν και εφαρμόζονται για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες από την έναρξη της ισχύος τους.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Ο  Πρόεδρος                                      Ο    Γεν. Γραμματέας

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος                   ΣΠΑΝΑΚΗΣ Μιχαήλ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι καλά που κάποιοι συνδικαλιστές μιλάνε και κάνουν ανακοινώσεις υπέρ των αστυνομικών ,γιατί άλλοι χρησιμοποιούν την ιδιότητα τους προς ίδιον όφελος (αποσπασεις σε νησιά αλλά κτλ ) ερχονται Ξανά εκλογές …

  2. Δεν πιστεύω να σβήσουν οι κλήσεις της Αστυνομίας όπως απαίτησε η βουλευτής του ΚΚΕ στα κεντρικά στη Σύρο γιατί θα έρθω κ. διοικητά να πράξετε το ίδιο και σ’ αυτή που έγραψαν τα όργανα της υπηρεσίας σας σε συγγενικό μου πρόσωπο!

  3. Και που τους δίνουν κλήσεις οι Ελληνάρες τις πληρώνουν? Με επίσημα στοιχεία 8 στις 10 δεν πληρώνονται!!!
    Το αστείο όλοι αυτοί οι μπαγλαμάδες, αν νοσήσουν και δεν βρούν κρεββάτι στα Νοσοκομεία, θα τους φταίει το το άτιμο το Ελληνικό Κράτος. Κάνουν την κουτσουκέλα τους και φωνάζουν κι από επάνω. Βρε ουστ…….

  4. Αρκετα με το φασισμο του ΚΚΕ.Τους δημοκρατες του Κουτσουμπα.Η ξεφτηλα που κανανε τη μερα του πολυτεχνειου σαν απλα αβουλα στρατιωτακια ηταν η ταφοπλακα τους.

  5. Η κατάντια της χώρας μας φαίνεται από τη μανία των κομμάτων για να κάνουν πορεία για το πολυτεχνείο και όχι για την 28η Οκτωβρίου. Ζούμε σε εποχή που 3 άτομα με ντουντουκα μιλάνε λες κ κάνουν ομιλία με ακροατήριο αλά εποχή Αντρέα Παπανδρέου στο Σύνταγμα….. Μόνο τρελααααα!!
    Καραντίνα μέχρι να ανατείλει ο ήλιος από την δύση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ