Αντώνης Καλικάτζαρος: Ο Καλύμνιος σεφ στη Σουηδία που έχει ταΐσει Οικουμενικό Πατριάρχη, Μαραντόνα και πολλούς διάσημους (video)

0
515

Ο φακός του kalymnos-news.gr είχε μία όμορφη έκπληξη σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στο Βαθύ Καλύμνου όταν συνάντησε  τον Καλύμνιο σεφ Αντώνη Καλικάτζαρο που ήλθε από τη Σουηδία στη γενέτειρα του με την οικογένεια του για διακοπές.

Τον Αντώνη συναντήσαμε στην παραδοσιακή Ταβέρνα που διατηρούν στο γραφικό Βαθύ, ο πατέρας του και η μητέρα του η κυρά Σεβαστή  γνωστή ως Μουχούρτενα.

Ο Αντώνης έφυγε πριν 20 χρόνια από την Κάλυμνο και εγκαταστάθηκε στη Σουηδία όπου εργάστηκε ως αρχισέφ σε μεγάλα Ξενοδοχεία 5 αστέρων.

Στη συνέχεια δημιούργησε τη δική του επιχείρηση catering  ενώ είναι ο  σεφ που προτιμούν αρκετοί διάσημοι πρέσβεις και όχι μόνο για διάφορες εκδηλώσεις .

Τελευταία με το κορωνοϊό τροφοδοτεί με την ομάδα του  καθημερινά 2.500 μαθητές.

Ο Αντώνης με πολύ ευγένεια δέχθηκε να μας μιλήσει τόσο για το τι συμβαίνει στην Σουηδία  με τον κορωνοϊό, όσο και για τη δουλειά του .

Ενδιαφέρουσα η αναφορά που έκανε σε διάσημους που έχει ταΐσει.

Έκανε ειδική αναφορά στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο όταν επισκέφτηκε τη Σουηδία, στον παλαίμαχο μεγάλο  ποδοσφαιριστή Μαραντόνα ,στον Άγγλο ηθοποιό Ρότζερ Μουρ ,στην Εθνική Ομάδα της Αργεντινής με τον Μέσι και τους άλλους αστέρες, στην Δέσποινα Βανδή αλλά και πολλούς άλλους.

Δείτε το όμορφο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ