Ξεκινούν τα έργα αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Κως – Κέφαλος | Ο Περιφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο

16
1796

Ξεκινούν  τα έργα αποκατάστασης της επαρχιακής οδού  Κως – Κέφαλος

 

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο

 

Ανταποκρινόμενος στην αναγκαιότητα αναβάθμισης της ασφάλειας του οδικού δικτύου της Κω, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης, υπέγραψε εργολαβική σύμβαση με τον ανάδοχο, για την εκτέλεση του έργου “Αποκατάσταση βλαβών Επαρχιακής Οδού Κως – Κέφαλος ”, ύψους 143.673,65 ευρώ.

 

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση των βλαβών σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου, Κως – Ζηπάρι – Λινοπότι – Αντιμάχεια – Καρυδιά – Κέφαλος.

Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου και η  προθεσμία εκτέλεσης είναι 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων Ν. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Το Γραφείο Τύπου

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η καρύδια ειναι τοποθεσία της Κεφάλου..ο δρόμος προς λιμιωνα που ειναι επαρχιακό οδικό δυκτιο

  2. Εκεί στο ύψος του Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη που με μια ψιχαλα πλημμυρίζει θα γίνει κάτι;
    Και την προηγούμενη περίοδο ο ίδιος Περιφερειάρχης ήταν δεν τον έχει ενημερώσει κάποιος από τους Νομαρχιακους Συμβούλους του;
    Αν ναι τι έχει κάνει;
    Αν όχι τότε τι τους θέλουμε τέτοιους Συμβούλους μόνο για την καρέκλα;

  3. Βρηκες θυματα-ψηφοφορους και πραττεις αναλογα…
    θα ερθει και η σειρα σου ομως στα αζητητα…
    εκει που ηταν παντα!!!
    Τουλαχιστον απο μενα καταστροφεα του νησιου μου
    θα εχεις την απαντηση που σου αξιζει…..
    Χαζ@χατζηπ@π@ρ@!!!!!!

  4. 230000 ευρώ προκήρυξη καθαρισμός ρειθρων και εκπαίδευση δένδρων στο επαρχιακό δίκτυο από το 19 αυτή η μελέτη υλοποιήθηκε η όχι. Ας μας πει κάποιος αν υλοποιήθηκε και αν όχι γιατί.

  5. Ελπίζω να έχουν προβλέψει να φτιαχτεί το κομμάτι του επαρχιακού στο ύψος το Σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη το οποίο με μια μικρή βροχή γίνεται ο χαμός.
    Γιατί ο Κος Περιφερειάρχης δεν εχει καμία δικαιολογία ότι δεν ήξερε γιατί ήταν και στην προηγούμενη περίοδο Περιφερειάρχης. Εκτός αν επικαλεστεί ότι δεν του είχαν θέσει το πρόβλημα. Τότε θα υπάρχει πρόβλημα με τούς Συμβούλους αν το έθεσαν σαν πρόβλημα ή όχι.
    Οψόμεθα

  6. Εδώ … το θέατρο σκιών έκλεισε την γέφυρα στην Κρεμαστή και ο κόσμος κάνει 5 χιλιόμετρα περισσότερα και πέρα βρέχει εδώ θα φτιάξει τίποτε????

  7. Τα χορτα και τα σκουπιδια του επαρχιακου; οι καμενες λαμπες; επαρχος περιφεριαρχης περιφεριακοι συμβουλοι τι κανετε; τελικα η περιφεριακη αρχη αποδειχτηκε πολυ αχρηστη. Και φταιμε εμεις που τους δοσαμε τετοια ποσοστα. Μαυροοοοοοο ρεεεεεε!!!!!

  8. Μέσα στα χωριά να φτιάξετε τους δρόμους που κοντεύουν να γίνουν χωματόδρομοι και αφήστε τον περιφερειακό για το τέλος

  9. Ελατε στον λινοποτι να δειτε τουσ δρομους ενα μαυρο χαλη..Α συγχωρεμενε ΓΑΛΗΝΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ

  10. Τώρα πρέπει να αλλάξει ο νόμος και όπως έχουν κάνει τα νησιά ένα Δήμο να τούς δώσουν και όλες τις Αρμοδιότητες.
    Δεν μπορεί να λέμε αυτός ο Δρόμος έως εδώ είναι Δημοτικός και από δω και πέρα είναι Επαρχιακός. Μπερδεύονται οι αρμοδιότητες και δεν ξέρεις από πού να ζητήσεις ευθύνες.

  11. Σιγα καταξοδευτικε παλι ο περιφερειαρχης σα δε ντρεπομαστε….σκουπιδοαριο εχει καταντησει ο επαρχιακος

  12. παλι ασφαλτοστρωσεις μισης λωριδας η μεγαλη τσιγγουνια για τις ασφαλτοστρωσεις του νησιου.ποτε θα ηλεκτρωφωτισετε τον κομβο του συν/σμου; οταν γινει κανενα χοντρο ατυχημα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ