Επιτυχημένη παρουσία των Φιλαρμονικών Καλυθιών Ρόδου και Δήμου Κω

0
1058

epitiximenh_paroysia_aegeanews-2Επιτυχημένη παρουσία των Φιλαρμονικών Καλυθιών Ρόδου και Δήμου Κω
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, οι Φιλαρμονικές Καλυθιών και Δήμου Κω , το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου παρήλασαν στους κεντρικούς δρόμους του Φαληρακίου δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα που ενθουσίασε το κοινό που παρευρισκόταν εκεί.

Παράλληλα παρουσίασαν διάφορα ορχηστρικά κομμάτια της ελληνικής και ξένης μουσικής στην κεντρική πλατεία του Φαληρακίου.

Μια γιορτή μουσικής έκφρασης, ένα ολοζώντανο φεστιβάλ μουσικής συμμετοχής απετέλεσε το 3ο Brass Band Fest , η ξεχωριστή αυτή συνάντηση φιλαρμονικών που διοργάνωσε η Δημοτική Ενότητα Καλυθιών. Πρόκειται για μια γιορτή πολλών μουσικών ειδών που διαπερνά εποχές και μουσικές κληρονομιές, θυμίζοντας σε όλους αγαπημένα κομμάτια, αλλά και ολόκληρα μουσικά σύνολα που σπάνια ακούει κανείς.

Οι Φιλαρμονικές Ορχήστρες Καλυθιών Ρόδου και Δήμου Κω αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του μουσικού γίγνεσθαι αλλά και του κοινωνικού ιστού της Δωδεκανήσου, αφενός γιατί συμμετέχουν στις περισσότερες εκδηλώσεις του τόπου μας, αφετέρου γιατί στελεχώνονται από τους ίδιους τους δημότες.

Πέρα από τα μουσικά κομμάτια που απαιτούνται στις θρησκευτικές και εθνικές επετείους, οι φιλαρμονικές ορχήστρες μπορούν να παρουσιάσουν ένα απαιτητικό ρεπερτόριο κάθε εποχής και στιλ, αποτελώντας ένα σημαντικό μέσον μουσικής έκφρασης.

Ευχαριστούμε τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων και ιδιαίτερα, (Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε) ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΔΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
APOLLO BEACH HOTEL FALIRAKI RHODES
ΚΤΕΛ ΡΟΔΟΥ ΑΕ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
PANORAMA STUDIOS FALIRAKI

Πηγή : www.rodiaki.gr/article/347042/epityxhmenh-paroysia-twn-filarmonikwn-kalythiwn-rodoy-kai-dhmoy-kw#ixzz4KKlhwWwa

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ