Γ. Νικητιάδης για μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ: Προτιμώ επι του παρόντος να σιωπήσω. Θα επανέλθω ωστόσο, μετά τις Εθνικές εκλογές… (Ευτυχώς λαμβάνει τέλος η 5ετής ταλαιπωρία της χώρας, με την «Πρώτη φορά Αριστερά»)

17
1153

Με αφορμή την μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Δωδεκάνησο για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης έκανε την παρακάτω δήλωση :

« Αποδεχόμενος την πρόσκληση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, είχα δηλώσει ότι «συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα με το βλέμμα στραμμένο και την καρδιά μονίμως εγκαταστημένη στα νησιά μας….». Η τιμητική πρωτιά σε σταυρούς των συμπατριωτών μου στα Δωδεκάνησα ήταν μια δικαίωση του αγώνα που έδωσα για να μπουν στο δημόσιο διάλογο των Ευρωεκλογών βασικά αιτήματα των νησιωτών προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Θεώρησα λοιπόν ευνόητο ότι ο αγώνας για να έχουν τα νησιά μας φωνή, οφείλει να συνεχιστεί με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο των Εθνικών Εκλογών. Το κάλεσμα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, για ‘‘συστράτευση και ενότητα’’ και η παραίτηση του Β. Χατζηγιακουμή από την υποψηφιότητα του, κατέστησε την συμμετοχή μου αυτονόητη για την ισχυροποίηση της παράταξης. Προφανώς, τα αυτονόητα πολύ εύκολα εξελίσσονται σε αδιανόητα και οι λέξεις ‘‘συστράτευση και ενότητα’’ λειτουργούν κατά περίπτωση. Ευτυχώς για τη χώρα, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε ότι λαμβάνει τέλος η 5ετής ταλαιπωρία της, με την «Πρώτη φορά Αριστερά».

Η Εθνική συνεννόηση ωστόσο, αποτελεί πάντοτε όρο αν θέλουμε η πατρίδα μας να προχωρήσει μπροστά. Αυτό ακριβώς καθιστά αδήριτη την ανάγκη να ενισχυθεί ο σοσιαλδημοκρατικός χώρος. Ένα ενισχυμένο Κίνημα Αλλαγής, θα μπορούσε να ισορροπήσει τις πολιτικές εξελίξεις θετικά, για την πρόοδο και ανάπτυξη της χώρας μας. Ένας στρατηγικά ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτελούσε μία σαφή θετική εξέλιξη.

Με δεδομένα τα παραπάνω, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το βλέμμα πάντα στραμμένο και την καρδιά μονίμως εγκατεστημένη στα νησιά μας. Τα νησιά μας που χρειάζονται φωνή και φοβάμαι ότι δύσκολα θα αποκτήσουν με όσα συμβαίνουν. Σε ότι αφορά τα αίτια του αποκλεισμού μου από το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής, προτιμώ επι του παρόντος να σιωπήσω. Θα επανέλθω ωστόσο, μετά τις Εθνικές εκλογές».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχτε μετατραπει σε λησταρχείο με τις ίντριγκες και τις μ…..και μάλιστα δεν κοκκινίζεις όταν μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ Κύριε Νικητιάδη δεν λυπάμαι που σε απέκλεισαν Αυτοί ήσασταν και αυτοί θα είστε. Άλλωστε εσύ το γνωρίζεις πολύ καλύτερα.

    • Σιγά που θα ΚΡΈΜΑΣΤΕΙ ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ... Έριξε ο Αμερικάνος μερικά κοκαλάκια στους υποτακτικούς του και αυτά γαβγίζουν...

      Μερικοί ξεγάνωτοι ντενεκέδες που με κούφιες σαν χαλασμένος φωνόγραφος προσπαθούν να σταθούν σούζα σαν κανίς σε αυτούς που τους ταΐζουν, αμολάνε κοτσάνες που τους κάνουν ρεζίλι των σκυλιών… Όμως μικρή κοινωνία είμαστε και δόξα τον Θεό ξέρουμε ανθρώπους που προσφέρουν και αποτυχημένα ανθρωπάκια… #Αγαθίας ο Σχολαστικός #

  2. Έχεις πλάκα αμερικανε. Έχετε ξεπουληθεί από Χρόνια ψυχή τε και σωματι. Βρίζετε το ΣΥΡΙΖΑ γιατί σας έκοψε τη μασα και κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι. Άντε γεια

  3. Καλά να σου κανει ο κρεμαστινος για να καταλάβεις πόσο πονάει αλλά να λες πίσω και αλλά μπροστά τα ίδια έκανες και έσυ στις δημοτικές εκλογές που πέρασαν άλλους έλεγες ότι στηριζεις και απο πισω τους εσκαβες το λακκο κατεβαζοντας υποψηφίους με αντιπαλες παραταξεις καλα να σου κάνουν και ακόμα περισσότερα

  4. Αν σκοπός του ΚΙΝΑΛ είναι να συνεργαστεί μετεκλογικά με τον Σύριζα και είναι κάτι που το γνωρίζετε, θα πρέπει να το πείτε τώρα δημόσια και όχι μετά τις εκλογές.

  5. πως σταδιακά θα χάσουμε κι άλλα τεφαρίκια, ταβλαδόρους και καρδιολόγους

  6. το μέλλον σας, αν δεν σας προμαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο Κούλης, είναι λεβέντικο και βασιλικό!

  7. Αγαπητέ Γιώργο, Στρατηγική ήττα του Σύριζα στις ερχόμενες Εθνικές Εκλογές, σημαίνει αδυναμία ηγεμονίας της Σοσιαλδημοκρατίας στην πολιτική σκηνή της Χώρας. Εκτός και αν θεωρείς, ότι, η νίκη του ΚΙΝΑΛ θα είναι ταυτόχρονα τόσο μεγάλη, που θα υποκαταστήσει το κενό που θα δημιουργηθεί σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Ξεχνάς βέβαια το γεγονός, ότι εάν το ΚΙΝΑΛ εξακολουθήσει να έχει αυτήν την στρατηγική επιλογή μέχρι τις εκλογές, είναι πολύ πιθανόν η Νέα Δημοκρατία, να είναι πρώτο κόμμα, ανεξαρτήτως ποσοστού. Αλλά, τότε θα είναι πολύ αργά, για στροφή στην δική σας στρατηγική πολιτική επιλογή. Σας διαφεύγει όμως το γεγονός ότι, η χώρα μας χρειάζεται Κυβέρνηση την επόμενη ημέρα, όχι σαν αυτή που είχε τις αλησμόνητες ημέρες που συγκυβερνήσατε τα προηγούμενα χρόνια, με την Νέα Δημοκρατία.

  8. Η τιμητικη πρωτιά σε σταυρους στα Δωδεκάνησα θυμιζει το καλυτερα πρωτος στο χωριό…….Το θεμα ειναι η πρωτιά στην πολη. Κατι δηλωσεις που κανουν οι πολιτικοι ρε παιδι μου!

  9. Μαλλον επρεπε να παρει τουλάχιστον 7500 σταυρους απο τους 10000 του ΚΙΝΑΛ στα Δωδεκάνησα δηλαδη κανα 75% και οχι 5000 που πηρε. Αυτο θα ειδε η Φωφη. Δεν ξερω ηταν αλλος Δωδεκανησιος υποψηφιος με ΚΙΝΑΛ στις ευρωεκλογές;

  10. Αχ πως θα ήθελε το παιδί του Σκανδαλιδη που πριν δεν τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός του
    Να τον παρακαλούσε ο Κυριάκος να πάρει κάτι στον Τουρισμό … κ ας έκανε τον δύσκολο ….μαζί με τον βαθύ ΠΑΣΟΚ κ Ιωάννη…. Μας δουλεύουνε για τις θεσούλες κ τα μαιδιά…..

  11. Ο Αμερικάνος σαν γνήσιος δημοκράτης του Κιναλ της Φώφης , προτιμά ένα ακροδεξιό κόμμα στην εξουσία παρά τον Σύριζα , σαν δεν ντρέπεστε πολιτικάντηδες της συμφοράς που πτωχεύσατε αυτή την χώρα

  12. Αγαπητέ Γεώργιε
    Το λάθος είναι του ευεργέτη. Σε εκμεταλεύτηκαν στις Ευρωεκλογές σε πέταξαν και σε έφτησαν σαν ενοχλητική ρουχάλα και εσύ μόνος τώρα πια προσπαθείς να εξηγήσεις τα ανεξήγητα. Μυαλό δεν έχεις Γεώργιε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ