Ο Δημήτρης Χαματζόγλου από την Κω, υποψήφιος και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

27
1272

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου από την Κω, υποψήφιος και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την εκ νέου υποψηφιότητα του Δημήτρη Χαματζόγλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Κω – Νισύρου, ο Δημήτρης Χαματζόγλου αναφέρει:

«Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να θέσω ξανά υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019 , με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο. Πρόκειται για έναν άνθρωπο τον οποίο γνωρίζω καλά, έναν άνθρωπο με τον οποίο συνδέομαι με ειλικρινή φιλία, έναν άνθρωπο αρχών, έναν ακέραιο χαρακτήρα.

Η υποψηφιότητα μου προέκυψε ως εσωτερική ανάγκη, να συνεχίσω το έργο που ξεκίνησα πέντε χρόνια πριν την πρώτη μου εκλογή σαν περιφερειακός σύμβουλος, με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον.

Είναι κοινή παραδοχή, ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη προεκλογική περίοδο για τον τόπο μας , ο οποίος παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει πληγεί από μεταναστευτικό και από φυσικές καταστροφές, εξακολουθεί να είναι πόλος έλξης τουριστών και να αποτελεί παγκόσμιο στολίδι . Προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να προωθώ και να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του νησιού της Κω αλλά και της πανέμορφης Νισύρου .

Είναι σίγουρο ότι ο τόπος μας, έχοντας ως πλεονεκτήματα , την ιστορία του, τη γεωγραφική του θέση, το φυσικό του πλούτο και τους ανθρώπους του, αξίζει να πρωταγωνιστεί και να ανοίγει νέους δρόμους. 

Τα πέντε προηγούμενα χρόνια καταφέραμε να επαναπροσδιορίσουμε και να αναβαθμίσουμε τον ρόλο του Επαρχείου μας. Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την μαχητικότητα της παράταξης μας, όσον αφορά την διεκδίκηση βασικών αγαθών και έργων όπως οι υποδομές στην υγεία, το οδικό δίκτυο, τη θαλάσσια συγκοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον, την ασφάλεια και άλλα. Πάμε μπροστά με αισιοδοξία και όρεξη για τη δεύτερη θητεία μας!

«Μπροστά, ακόμα πιο μπροστά να φτάσουμε στα ύψη

στο νέο τον αγώνα μας κανένας να μη λείψει»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Δημήτρης Χαματζόγλου γεννήθηκε το 1978 στην Κω

Αποφοίτησε από το 1Ο Επαγγελματικό Λύκειο Κω

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο University of East London –BSc(Hons) in Civil Engineering

(Ε.Κ.Π.Α.-Εξειδίκευση ‘’Project Management and Risk”

Ε.Κ.Π.Α.- Εξειδίκευση «Μηχανικός Κατασκευών με Έμφαση στη Διαχείριση Ενέργειας»

University of Portsmouth – MSc in Civil Engineering and the Built Environment)

Μέλος στο (ICE ) Institution of Civil Engineers (Membership Number 60200043)

Μέλος στο (ΕΕΣΜ) Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών

Μιλά άριστα την αγγλική γλώσσα

Το 2014 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζημάρκο

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Περιφερειακού Φυτωρίου.

Αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «ΦΙΛΙΝΟΣ» της Κω.

Μέλος του Πνευματικού Ομίλου Κώων ΦΙΛΗΤΑΣ

Μέλος του Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα Κω

Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι σχεση εχει ο αγιος νικολας με τον χαματζογλου;επειδη ηρθε ενα μηνα στη κεφαλο για δουλεια δεν σημαινει οτι θα τον ψηφισουμε κιολας!μεχρι χθες δεν ηξερε κατα που πεφτει το χωριο!μαζεψε τα δημητρακη και σπιτι σου!εμεις εχουμε τον Μαραγγο και δεν εχουμε αλλον αναγκη!Σωτηρης Μαραγγος για επαρχος!

  2. Ως θεός πλέον μετά τον θεό κατέχοντας την εξουσίαν του βαθέως ΠΑΣΟΚ στην Κω κατόρθωσε να συμμετάσχει ως επιβλέπων μηχανικός της Εργατικής κατοικίας Ελλάδος στην κατασκευή των εργατικών κατοικιών στο Κακοπρινάρι. Το θαύμα συνίσταται εις το ότι ο εργολάβος αυτών των κατοικιών ήτο συνεταίρος του εις οικοδομικάς εργασίας και μάλιστα εις το έργο είχε ορισθεί επιβλέπων και μόνιμος υπάλληλος εξ Αθηνών. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΩΣ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΠΑΡΧΟ.

  3. Για πες μας κύριε περιφερειακέ που εχεις δουλέψει στην ζωή σου ; Τι δουλειές έχεις κάνει; Για πες μας που έχεις δουλέψει πριν κατέβει στα κοινά;

  4. Συμμαθήτρια Δημήτρη μου σου Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.Σε στηρίζουμε και σ´αγαπάμε.

  5. Μαραγκός για επαρχος;;;;;;;
    Ρε πλάκα μας κάνετε;;;
    Δεν του έφταναν τόσα χρόνια από τους δήμους;;
    Θέλει και από το Επαρχείο;

  6. Πέντε ολόκληρα χρόνια δεν έκανες απολύτως τίποτα! Μόνο βόλτες και καφέδες είσαι…..Το απόλυτο μηδέν!!! Άντε γεια. Σπίτι σου. 3 Χρόνια κατηγορούσες τον αρχηγό σου παντού στην Κω παρέα με τον ΑντιΠερ. κόκκινο και μόλις σουδωσε μια θεσούλα στο φυτώριο και μια στο…Το ξαναπέζεις παράγοντας υπέρμαχος του αρχηγού σου! Για γέλια! Για χαζούς μας περνάς του Κώους???? Άντε γεια παλικάρι μου! Για καμιά σημαία και πόζες μόνο….Αντε γειααααααα!!!

  7. Οταν εχετε αναγκη τον Μαραγκο ξερετε που θα τον βρειτε και τρεχετε αλλα τετοιοι ειστε!Ψηφιστε Χαματζογλου κι αν τον ξαναδειτε να περναει απο την Κεφαλο ξαναμιληστε!κ αποφοιτος απο που εισαι δημητρακη;δειξε μας τα πτυχια σου!

  8. ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΗΣΟΥΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

  9. «Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την μαχητικότητα της παράταξης μας, όσον αφορά την διεκδίκηση βασικών αγαθών και έργων όπως οι υποδομές στην υγεία, το οδικό δίκτυο,»

    Κυκλοφορείς καθόλου στον Επαρχιακό δρόμο, γιατί από αυτά που γράφεις μάλλον μας δουλεύεις. Είναι ντροπή για το νησί της Κω αυτός ο Έπαρχος και καλά θα κάνεις να μην μας δουλεύεις. Δεν άλλαξε ούτε μία λάμπα στο Επαρχιακό δίκτυο, δεν άλλαξε μία πινακίδα, δεν τράβηξε ούτε μία γραμμή πάνω στο δρόμο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

  10. βρε δες να λες και κατιε καταλαβες πως τελειωσες; ας εκεμες κι ενα πραμα ναχες να μας πεις και κατι. βρε γιατι να σε ψηφισουμε; επειδη βολευτικες με μεσον… ; ή για την σημαια που επιδεικτικα υψωσες; βρε μαυρο βρε θα φας. αρκετα με την κοροιδια. μονο αηδια. ΜΑΥΡΟ

  11. Προχώρα Δημήτρη και άσε τους μικρόψυχους και τους βαλτούς! Τίμιος ταπεινός χωρίς πολλά λόγια και ξύλινα!!

  12. Προχώρα γερά με όρεξη Δημήτρη και άσε τους όλους… Αυτοί τους οποίους βοήθησες σε στηρίζουν. Απλός χωρίς τουπέ πάντα πρόθυμος. Καλή δύναμη.

  13. Αφήστε της φλιαριες, όλη σας άμεσος α κράξετε, νέα παιδιά ζητάει ο τόπος ο καθένας κάνει τον αγώνα του ηρεμία παιδια

  14. Από τη μια ο Δημητράκης, από την άλλη κεφαλιανος, από την παραλη φ……κιας, κατά διαό.ου οι επιλογές…. ας βγει ένας άνθρωπος που ξέρει τι πάει να πει δουλειά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ