Επιστολή καταγγελίας στρατευμένων στο δίκτυο «Σπάρτακος»: 282 ΤΕ στην Κω: Οι Δούλοι φαντάροι και τα βύσματα που θα Καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ

5
935
ΔΙΑΦΘΟΡΑ και ΔΙΑΠΛΟΚΉ
Η βυσματκρατεία Απογειώνεται.

 

Αυτή είναι η πραγματικότητα του Ελληνικού Στρατού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Φανταστείτε…
Η Ξεφτίλα των πελατειακών σχέσεων κυριαρχεί.

 

Η δήθεν Αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πάει σε εκλογές και κυνηγά ψήφους, φτιάχνοντας τους πλούσιους και θυσιάζοντας τα φτωχόπαιδα.

 

Να βάλουμε έναν Στρατιωτικό στο Υπουργείο Άμυνας «για να μας σώσει»…

 

Και γίνεται της κακομοίρας με Υπουργό Άμυνας τον Αποστολάκη, ενώ ο ΑΓΕΣ Καμπάς αποδεικνύεται Αδίστακτος απέναντι στους φαντάρους!

 

Κόβει τις μεταθέσεις του 60% της Σειράς του Σεπτέμβρη, χαντακώνει τους Μισθοφόρους Φαντάρους της ΕΛΔΥΚ…
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε φαντάροι στο 282 ΤΕ στην Κω.
Έχουμε έξοδο το πολύ μία φορά την εβδομάδα και μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε δούλοι. Τρέχουμε σαν τρελοί κάνοντας συνεχώς διπλουπηρεσίες και αγγαρείες.
Έχουμε βάψει δύο κτήρια, ρίχνουμε χαλίκι στο δρόμο προς το φυλάκιο ο οποίος χαλάει σε κάθε βροχή, περνάμε ατέλειωτες ώρες στα μαγειρεία ενώ έχουμε συνεχώς έξτρα σκοπιές.
Έχουμε γίνει ζόμπι από την αϋπνία αλλά δε μπορούμε να βρούμε πουθενά το δίκιο μας.
Τα στελέχη μας απειλούν συνεχώς με φυλακές, δε μας αφήνουν να πάμε στο γιατρό όταν το ζητάμε ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μας απαγορεύουν ακόμη και την τουαλέτα στο φυλάκιο για να μη μυρίζει!
Η λογική του βύσματος εδώ βασιλεύει σε προκλητικό σημείο.
Τα βύσματα έχουν έξοδο κάθε δεύτερη μέρα και γενικότερα πολύ καλύτερη μεταχείριση.
Μπροστά στα μάτια μας και χωρίς προσχήματα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη θητεία σε κανένα, έτσι κι αλλιώς κανένας δε χρωστάει κάτι στον ελληνικό στρατό αλλά από την άλλη αναρωτιόμαστε πρέπει να έχουμε και εμείς όλοι βύσμα για να μας φέρονται όπως πρέπει.

 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ – Ενωθείτε Μαζί μας 
στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.
Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.
Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.
Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.
Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.
Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι βλακείες είναι αυτές που γράφετε; Τι το παίζετε στρατιώτες όταν αυτά που γράφετε και οι λέξεις που χρησιμοποιείτε δείχνουν ότι είστε κουμμούνια; Τι π@παριές λέτε ότι : !! Ποιός σας είπε ρε βλαμμένα ότι είστε πολίτες; ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ υποτίθεται ότι είστε, τα δικαιώματα σας είναι άλλα όπως και οι υποχρεώσεις σας. Μιλάτε για ζόρια ενώ άνετε θητεία 9 μήνες μόνο; Το μόνο που καταδικάζω είναι η άνιση συμπεριφορά μεταξύ σας με τα βύσματα να βγαίνουν εξοδούχοι συνεχώς. Κοιτάτε να εκπαιδευτείτε στην ειδικότητα σας και να σκληραγωγηθείτε λίγο, γιατί αν γίνει κάτι με τους απέναντι θα βάλετε τα κλάματα μαμμόθρεφτα. Όταν με το καλό απολυθείτε, ξανα μπείτε στην ΚΝΕ να γράφετε για τους . Μανάδες, πολύ τα χαιδεύετε τα αγοράκια σας, και τα κάνετε έτσι.

  2. Εσύ ποιός είσαι ρε; Ένας από αυτούς που είχαν βύσμα; Άσε τής μανουλες να κάνουν τη δουλειά τους ως ξέρουν και μην ασχολείσαι με αυτές άντε μπράβο

  3. «χαντακώνει τους Μισθοφόρους Φαντάρους της ΕΛΔΥΚ…»
    Ντροπη σου ρε μ…. που λες μισθοφορους τους ελδυκαριους

  4. ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΡΩΣΤΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΨΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΈΓΙΟ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΣΥΝΗΘΊΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ! ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΖΥΜΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΨΟΠΟΙΩ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΤΑΠΕΊΝΩΣΗ! ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ! ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ