ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Καλαμάτας: Κάλεσμα προσφοράς για τους μαθητές της Νισύρου

0
90

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΗΣ Η «ΛΑΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΣΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.

Μια πανέμορφη και ζέστη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας πραγματοποίησε η «ΛΑΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» στο χώρο της βιβλιοθήκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία πλήθους κόσμου και γρήγορα δημιουργήθηκε μια ευχάριστη και ζέστη ατμόσφαιρα με πολλά χάπενινγκς και δώρα.

Επ’ ευκαιρίας της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο έκανε ένα πρόχειρο απολογισμό στο σημαντικό έργο της και των δράσεων της βιβλιοθήκης κατά το προηγούμενο έτος.

Φέτος, η «ΛΑΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» με αυτή την πανέμορφη και σπουδαία εκδήλωση πρόβαλλε τον εθελοντισμό και την δημιουργία πνεύματος προσφοράς με την εμπνευσμένη δράση της για το νέο έτος 2019 να μαζέψει παιδικά βιβλία και παραμύθια που θα σταλθούν σε σχολεία στην ακριτική Νίσυρο σε ακριτικά νησιά και σε απομακρυσμένα Σχολεία και εντός του Νομού Μεσσηνίας, ώστε να δημιουργηθεί το πνεύμα αγάπης για το βιβλίο και το διάβασμα.

Πραγματικά σε αυτό το σπουδαίο κάλεσμα πρέπει όλοι μας να προσφέρουμε το παλιό, το παρατημένο βιβλίο μας (σε καλή κατάσταση βέβαια) και ιδιαίτερα το παραμύθι και το παιδικό βιβλίο μας, ώστε να δείξουμε και να προσφέρουμε την αγάπη μας σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Κατά την διάρκεια τις εκδήλωσης τιμήθηκαν οι εθελοντές της βιβλιοθήκης και παρουσιάστηκε το πολύπλευρο και σημαντικό έργο που παρέχει στην τοπική κοινωνία της πόλης της Καλαμάτας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας παραβρεθήκαν πολλοί συντελεστές της ταινίας «ΖΟΡΜΠΑΣ» που γυρίζεται στην Μεσσηνία.

Η μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» στέκεται αρωγός στην προσπάθεια και στο πολύπλευρο σπουδαίο πνευματικό έργο της «ΛΑΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» και την προβάλλει προς μίμηση και συγχαίρει το διοικητικό συμβούλιο, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές.

Πηγή: www.platy-kalamatas-messinias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ