Βάνα Περνάρη: Ροδίτισσα αρχιτέκτων απέσπασε 4 βραβεία! (Pics)

0
1217

4 βραβεία απέσπασε η Ροδίτισσα αρχιτέκτων κ. Βάνα Περνάρη στον σημαντικότερο διαγωνισμό ξενοδοχειακού Σχεδιασμού και συγκεκριμένα στον 3ο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού «100% Hotel Design Awards».
Ο διαγωνισμός «100% Hotel Design Awards» αποτελεί πλέον θεσμό που λειτουργεί ως αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων της ετήσιας Έκθεσης 100% Hotel Show.
Αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατου υλοποιημένου έργου.
Μέσα από τον διαγωνισμό, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναμικούς επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου.
Ο διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards βραβεύει κάθε χρόνο επιλεγμένα ξενοδοχεία στις εξής 8 κατηγορίες:
Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης
Καλύτερο Ξενοδοχείο Διακοπών
Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο
Καλύτερο Spa
Καλύτερο All-Day Restaurant
Καλύτερο Hotel Lighting
Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception
Καλύτερο Landscape
Επιπλέον, απονέμονται τρία Ειδικά Βραβεία:
Ειδικό βραβείο κριτικής επιτροπής για τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία
Ειδικό βραβείο για μη υλοποιημένο έργο
Βραβείο Κοινού
Η κ. Βάνα Περνάρη, από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες για την ιδιαίτερη αισθητική της στα Δωδεκάνησα, μαζί με την εταιρεία «Lambs & Lions» έλαβε το ειδικό βραβείο της κριτικής επιτροπής για την μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία, το βραβείο για το καλύτερο ξενοδοχείο διακοπών, το βραβείο για το καλύτερο δωμάτιο και μπάνιο και το βραβείο για το καλύτερο all-day restaurant.

vanavana2vana3vana4vana5
Η κριτική επιτροπή για τα 100% Hotel Design Awards 2016 αποτελείται από προσωπικότητες των χώρων της Αρχιτεκτονικής, του Design και του Τουρισμού, καθώς και από εκπροσώπους Θεσμικών Φορέων και Media των χώρων αυτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τα κριτήρια αξιολόγησης βασίζονται όχι μόνο στον καλό και δημιουργικό σχεδιασμό αλλά και στην εμπορική επιτυχία. Ανεξάρτητα του πόσο εντυπωσιακό είναι ένα έργο από άποψη αισθητικής ή σχεδιασμού, η κριτική επιτροπή θα εξετάσει και το πόσο το κάθε βραβευμένο έργο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών.
H κ. Περνάρη συμμετείχε στον διαγωνισμό υποβάλλοντας υλικό από το νέο ξενοδοχείο του Thomas Cook, που επιμελήθηκε στα Κολύμπια της Ρόδου.
Πρόκειται για το «Casa Cook», ένα προϊόν που πρεσβεύει έναν πιο εξειδικευμένο τρόπο ζωής με στόχο «την αυξανόμενη ομάδα των νέων σύγχρονων ταξιδιωτών από τα αστικά κέντρα που συμπαθούν τη μόδα και το σχεδιασμό και ψάχνουν για μια υγιή ισορροπία της επαγγελματικής τους ζωής».
Τα δωμάτια των ξενοδοχείων που θα ενταχθούν στο brand χαρακτηρίζουν η ευελιξία και είναι μοναδικά σχεδιασμένα σαν σπίτια σε ένα «μποέμ-chic» στυλ με έργα τέχνης, έπιπλα αντίκες και τοπικά χαρακτηριστικά, ενώ τα εστιατόρια θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα για φαγητό, ανά πάσα στιγμή.
Το πρώτο ξενοδοχείο Casa Cook στήθηκε στο ανακαινισμένο Sunprime White Pearl Resort που περιλαμβάνει 90 δωμάτια, στα Κολύμπια της Ρόδου.
Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε από τον Thomas Cook Group plc, σε συνεργασία με μια ομάδα συμβούλων από την κατηγορία premium lifestyle.
Τον Michael Schickinger των Lambs & Lions, αιχμή του δόρατος στην εννοιολογική ανάπτυξη, σε στενή συνεργασία με τη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων κ. Annabell Kutucu και την αρχιτέκτονα κ. Βάνα Περνάρη.

 

ΠΗΓΗdimokratiki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ